Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубавна веза

Пет лоших навика које доводе до раскида везе

Упркос вашим набољим намерама, можда рушите темеље своје везе несвесним поступцима, наводећи свог партнера да размишља о раскиду.

1632761710_Depositphotos_371462008_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Иако је динамика сваког пара другачија, постоје неке уобичајене лоше навике којима су жене склоне у везама. Оне могу без много дилеме довести до раскида.

Ако знате које би само-саботирајуће облике понашања требало да избегавате можете своју везу спасити од сигурне пропасти. У нашој галерији откријте шта то можда несвесно лоше радите што може уништити вашу везу.

Не поштујете партнера

Недостатак поштовања је убица сваког односа и један од главних разлога због којих веза уђе у хладну зону. Зашто? Свако од нас има у себи извесну дозу толеранције, али након извесног времена ако особа није довољно цењена од стране партнера, она осећа да нема шта да тражи у датој вези. Ако не примећујете и не цените све ситнице које он због вас ради, сејете око себе семе огорчености. На крају крајева није мржња та која је супротна од љубави већ равнодушност.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Стално незадовољство

Највећи број мушкараца прекида везу са женом због чињенице да јој је немогуће угодити. Срећа је афродизијак за мушкарца. А нико крај себе не жели да гледа незадовољно лице. Ако мушкарац у вези има утисак да шта год да уради, она једноставно није задовољна, у њему ће прорадити црвена лампица. Ако сте били насмејана девојка на почетку ваше везе, он може стећи утисак да је својим поступцима учинио да се више никад не осмехујете, због чега ће се окренути и отићи.

Понашате се према њему као шеф

Врло чест случај у љубавној вези је постојање једне особе која се према другој понаша као шеф. Оно што је сваком у вези потребно јесте здрава комуникација, а понекад је управо основни проблем начин на коју вољеној особи нешто говорите. Заповеднички став и негативна енергија који могу да стоје иза поруке су врло непожељни. Чак и ако сте навикли да на послу имате све под контролом, исти став не смете да имате у романтичном односу.

Не водите рачуна о себи

Уобичајено је да се оба партнера мало опусте када уђу у везу. Ту је увек по неки килограм више и лежерно облачење. У почетку то можда не делује као велика ствар, али временом почиње да буде. Ако не личите чак ни на бледу сенку себе са почетка ваше везе, потребно је да се запитате зашто је ваш партнер још увек са вама. Нико не каже да је физички изглед најважнији, али ако себе видно запустите то значи да запуштате и своју везу.

Прочитајте још: Заштитисе себе и своје срце: Овом ОПАСНОМ ТАКТИКОМ се служе МАНИПУЛАТОРИ

Приговарање

Приговарање ником није пријатно и чини да се особа којој је оно упућено осећа незадовољно и крајне непријатно. Звучите у тим ситуацијама попут његове мајке која га опомиње да прљаве чарапе баци у корпу за веш. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas