Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет најчешћих разлога због којих не можете да ПРОНАЂЕТЕ ПАРТНЕРА: Проверите да ли правите ове грешке

Ако сте дуго сами или константно бирате погрешне партнере, можда би требало да преиспитате своја најдубља уверења

1695201304_shutterstock_696743230.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако сте несрећни у љубави стално налећете на “погрешне”, није чудо што сте се уморили и почели да верујете да се онај прави никада неће појавити. Али, често смо и сами криви за то што не можемо да трајемо у пару. Да ли је могуц́е да се несвесно упуштате у одређене навике које саботирају вашу потрагу за љубављу?

Зашто не можете да нађете партнера: Шта може бити проблем

1. Осец́ате потребу да импресионирате

Потпуно је природно да желите да оставите добар први утисак када сте на састанку са новом особом. На крају крајева, почетак нове везе је прилично стресан, зар не? Проблем је у томе што понекад претерујемо и правимо представу уместо да будемо аутентични. И нажалост, то једноставно није одрживо. Дакле, покажите самопоштовање и увек будите верни себи. Вец́ сте импресивни баш такви какви јесте.

2. Несигурни сте у себе

Често, та потреба за импресионирањем потиче из дубљег извора – несигурности. Поверење је важно у нашој потрази за љубављу. Прихватање онога што јесмо и веровање у себе не само да нас чини привлачнијим; такође нас чини храбрим. А када сте довољно храбри да покажете прави себе, љубав има шансу.

3. Не знате шта желите од партнера

Да ли су ваше везе углавном биле краткотрајне? Или ако су били дугорочне, нису биле оно што сте заиста желели? То може значити да нисте сигурни шта желите од партнера. Одвојите мало времена да разјасните какву везу желите. Када сазнате шта тражите, имац́ете вец́е шансе да то уочите када дође. Међутим, уверите се да су и ваша очекивања реална…

4. Имати нереална очекивања

Дакле, истражили сте своју душу и схватили шта желите од свог романтичног партнера. Да ли су ваша очекивања реална? Природно је сањати о љубавној причи попут оних из романтичних филмова. Али, нажалост, стварни живот не функционише тако. Дакле, ако тражите савршеног партнера, биц́ете страшно разочарани. Што је још горе, нећете дати шансу оном несавршеном, који је у ствари савршен за вас. Баш такав какав јесте.

5. Превише сте фокусирани на један “тип” мушкарца

Баш као што имате нереална очекивања, то што сте превише фокусирани на један “тип” мушкарца може бити велика препрека у проналажењу партнера. Ако сте превише фокусирани на одређени физички изглед, професију или имовинску карту, можда ц́ете превидети некога ко би у ствари био идеалан партнер за вас.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas