Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет реченица које изговарају НЕЗРЕЛИ МУШКАРЦИ: Са њима никада нећете моћи да будете у озбиљној вези

Уколико чујете ове реченице, добро размислите да ли желите таквог партнера крај себе

1693385285_shutterstock_202991401.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ниједна зрела жена не жели везу са мушкарцем за којим ће морати да трчи као за малим дететом. Али ипак, љубав је често врло слепа и не зна за границе. Понекад на почетку односа видимо особу другим очима и уместо емоционално незрелог мушкарца, пред собом видимо сродну душу.

Ево које фразе показују да сте у вези са емоционално незрелим мушкарцем:

1. "Деца уништавају живот"

Добро је ако чујете ову фразу и пре него што уђете у везу са мушкарцем. Многе жене верују да могу лако да преваспитају мушкарца и као резултат тога се суочавају са великим разочарењем. Ако је мушкарац, посебно мушкарац старији од 30 година, одлучио да у његовом животу нема места за децу, тешко да можете нешто да урадите по том питању - особа једноставно није емотивно спремна да преузме одговорност за друге. Да ли сте спремни да потрошите године свог живота на њега уколико ви сањате да имате велику породицу?

2. "Прихвати ме оваквог какав сам ако хоћеш да будеш са мном."

Ово буквално значи - "Нећу да се мењам због тебе!" Он је искрен према вама. Као што смо рекли, многе жене журе да промене партнера. И не треба да се мењате збопг других, али је у везуи важно да се једно другом прилагођавате и да заједнички мењате ствари које особи коју волите сметају. Ако партнер није спреман да промени ништа, у вези сте са емоционално недоступном особом.

3. "Хајде да одлучиш сама"

Ово је још један аларм да имате посла са мушкарцем који неће да преузме одговоност. У реду је ако је питање безначајно и учешће партнера у принципу није потребно, међутим, у случају када треба предузети озбиљан корак, на пример, за куповину некретнине или доношење неке друге виталне одлуке, а мушкарац пребацује сву одговорност на вас, размислите како ће изгледати ваш однос у будућности.

4. "Јесам ли обећао?"

Емоционално незрела особа једноставно не схвата колико је важно одржати обећања. Он је спреман да одустане од свега и остави вас насамо са проблемом. Претпоставимо да сте заказали састанак у време када немате много времена због посла или других разлога, али мушкарац потпуно игнорише вашу жртву, наводећи да не може данас и генерално му се не излази.

5. "Па шта, само се дописује"

Најгоре од свега, ако и даље легитимишете своју везу и одједном схватите да сте далеко од тога да сте сами у његовом животу. Инфантилни мушкарац није у стању да преузме одговорност за своје поступке и стога ће почети да вас оптужује за претерану сумњу, јер ће за њега чак и преписка са другом женом бити талас емоција које су инфантилним људима искрено потребне. И неће престати. Размислите двапут о томе са ким повезујете свој живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas