Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОРУКЕ ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Десет најлепших цитата које можете да пошаљете вољеној особи

Уколико не знате како некоме да кажете колико вам значи, покушајте са неком од ових реченица

1707751377_Foto-Shutterstock-Dan-zaljublejnih.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Љубав је сила која покреће цео свет. Реч је о емоцији која нас гради и обликује, са њом постајемо бољи за себе и за друге. Дан заљубљених је диван повод да још једном подсетите свог партнера колико вам значи. Ово су 10 најлепших цитата поводом Дана заљубљених.

"Љубав нема никакве везе са оним што очекујете да добијете - само са оним што очекујете да дате, и то је све. " - Катарина Хепбурн

"То што вас неко дубоко воли даје вам снагу, док кад дубоко волите некога даје вам храброст." - Лао Це.

"Волети себе је почетак доживотне романсе." - Оскар Вајлд.

"Љубав је нешто вечно. Аспекти се могу променити, али не и суштина." - Винсент Ван Гог.

"Једино чега се никада не можемо заситити је љубав; а једина ствар коју никада не дајемо довољно је љубав." - Хенри Милер.

„Љубав није нешто што морамо да пронађемо. Љубав је оно што нас проналази." - Лорета Лунг.

„Чим сам чуо своју прву љубавну причу, почео сам да те тражим, не знајући колико сам слеп. Љубавници се не сретну негде коначно. Стално су једно у другом." - Руми.

"Живот је цвет чији је мед љубав." - Виктор Иго.

„Љубав је страст која не препознаје ни прошлост ни будућност." - Оноре де Балзак.

"Ако се не сећаш ни најмање лудости до које те је љубав довела, никад ниси волео." - Вилијам Шекспир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas