Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВНИ САВЕТИ

ПРЕПОЗНАЈТЕ ИХ: Пет знакова да он ипак није "онај прави"

Жене, примените ове савете стручњака и направите прави избор.

1610350829_Depositphotos_211695064_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Поприлично је лако заглавити у вези која вам баш и не одговара. Али неки људи то не схвате на време, па цео живот проведу са погрешном особом.

А како се то не би догодило и вама, откривамо вам пет знакова који указују да он ипак није "онај прави":

1. С њим се не осећате опуштено

Фото: Депозит

Потребно је времена како бисте се опустили уз неког новог, али ако се након пар месеци везе и даље не осећате угодно уз њега и не можете да будете своји, онда ту нешто не штима.

Прочитајте још: Психолози кажу да постоји пет врста веза - у коју спада ваша?

2. Немате баш пуно тога заједничког

Можда сте чули да се супротности привлаче, али то је чешће лаж него истина. Већином су парови с различитим интересима несрећни јер је мало оних који су спремни на свакодневне компромисе.

Прочитајте још: ПЕТ грешака које чине жене старије од 40 година: Друга је стварно БЕСМИСЛЕНА!

3. Криви вас за све лоше у вези

Фото: Депозит

Свако жели да усрећи свог партнера, то је једна од предности коју са собом носе љубавне везе. Али ако он сматра да сте ви ту само како бисте га чинили срећнима, а разочара се сваки пут када у нечему погрешите, онда ваша веза није добра.

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

4. Имате различите ставове о заједничком времену

Ако се баш увек посвађате око времена које бисте хтели да проведете заједно, што може укључивати и дописивање, онда је очито једноме од вас мање стало.

Прочитајте још: Решите тест и откријте каква сте ЗАВОДНИЦА

5. Ваша веза вас не чини срећном

Ово можда звучи као нешто очигледно, али често баш оне особе које су у несрећним везама то схвате последње. Ако вам родитељи и пријатељи говоре да сте пре везе били срећнији, вероватно су у праву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas