Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Привлаче вас мушкарци који вас НЕ ПОШТУЈУ? Постоји седам разлога зашто увек завршите са неким од њих

Важно је да се суочите са собом и пронађете узрок проблема

1691668715_shutterstock_2023787576.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Родитељи су те научили да не називаш људе погрдним именима, попут „кретена“. Али будимо искрени, неки људи су ову етикету заслужили с добрим разлогом.

Ако сте имали лошу срец́у у љубави, можда се осец́ате као магнет за кретене.

Некако те стално проналазе. Али постоји уверљивије објашњење - привлаче вас кретени и ви сте одговорни за кршење шаблона.

Почните тако што ц́ете разумети зашто сте привучени њима:

1. Ваше самопоштовање је пољуљано

Неки људи су превише спремни да поднесу непристојно понашање или малтретирање, а то се често своди на недостатак унутрашње снаге.

Да бисте били у здравим односима, требало би да очекујете да се према вама понашају достојанствено и пристојно. Кретени имају начин да осете недостатак самопоштовања и искористе предност. Поштујте себе и очекујте то од других.

2. Волите добар изглед

Очигледно је да је наше друштво опседнуто изгледом. Али појединци су такође оспособљени да фаворизују људе који добро изгледају. То је људска природа.

Проблем је у томе што спољашња лепота није поуздан предиктор унутрашње доброте. Првобитна привлачност вас увлачи у везу, а тек касније откривате да добар изглед и шарм маскирају неосетљиво или идиотско понашање.

3. Не слушате своје пријатеље и чланове породице

Када сте се раније забављали са кретеном, људи којима је стало до вас су говорили: „Зашто сте са овом особом?“

Слушајте оне који покушавају да вас заштите и желе најбоље за вас. Штавише, позовите оне који су вам блиски да поделе своје мишљење, јер ови људи виде ствари које ви не можете.

4. Нисте научили из претходног искуства

Стара изрека каже: „Превари ме једном, срам те било; превари ме двапут, срам ме било”. Марк Твен је то рекао сажетије: „Нема шта да се научи из другог ударца мазге.

Када сте у искушењу да излазите са другом мазгом, добро размислите о претходним везама - о свим главобољама и боловима у срцу. Учите из тих искустава да бисте могли да их избегнете.

5. Превише сте спремни на компромис.

Стручњаци нам говоре о важности компромиса како би се осигурала сарадња и хармонија у вези. Али компромис око планова за викенд или распореда рада не значи компромис у вези са основним понашањем особе.

Готово сви имамо ствари као што су „поштење, поштовање и лојалност“ на нашој листи коју морамо имати. Они представљају основне квалитете особе - и не треба их компромитовати.

6. Мрзиш да будеш сам

Неки људи мрзе помисао да су сами до краја живота. Други не могу да поднесу да проведу још један петак увече сами испред телевизора.

То је оно што их тера да поднесу непристојан или неодговоран третман. Размишљање гласи: „Не тако сјајан партнер је бољи него никакав." И то просто није истина. Проширите своју друштвену мрежу, упознајте се са бољим перспективама и одбаците губитника да бисте могли пронац́и љубавника.

7. Мислиш да можеш да трансформишеш кретена у пристојног човека

Можда сте романтик звезданих очију. Можда сте сузависни и треба вам неко да га „поправите“. Или сте можда само превише оптимистични.

Увек је могуц́е да неко постане бољи и лепши, али није вероватно да та особа није ни свесна своје потребе да се промени. Кретенова је одговорност да превазиђе његову или њену растрзаност, а не ваша.

Схватите да заслужујете боље, а онда идите и пронађите га.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas