Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Реченице које сигнализирају да вас ПАРТНЕР ВИШЕ НЕ ВОЛИ: Фразе које ћете чути од особе које је изгубила осећања према вама

Добро обратите пажњу на ове показатеље

1695112687_shutterstock_2191541591-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према мишљењу психолога који се баве темом љубавних веза, постоје јасни показатељи везани за одређено понашање љубавних партнера који сугеришу да ствари између двоје људи у вези нису најбоље.

Испоставило се да постоје одређене конструкције и фразе у разговору које се користе у вези, било свесно или несвесно, када су се осећања битно променила или су таква била од почетка. Следеће фразе сигнализирају да вас партнер више не воли.

"Не морам ти ништа да објашњавам"

Ово је чест израз који указује на проблем не само у комуникацији у вези, већ и на потпуно одсуство жеље за њом. Нормална веза подразумева слободно дељење мишљења у одређеним ситуацијама с вољеном особом, без потребе за константним обавештавањем о сваком кораку. Међутим, ако ваш партнер одговара на сва ваша питања и интересовања у вези са својим животом на овај начин - да није дужан да вам објашњава ништа, то указује да више нема искрених љубавних осећања према вама.

"То није мој проблем"

Јака веза подразумева дељење не само срећних тренутака већ и заједничко решавање проблема, чак и кад ваш проблем није директно повезан с партнером, на пример, проблеми на послу с колегама. Ваша вољена особа би требало да вам пружи разумевање и подршку како да се носите с датом ситуацијом. Ако добијате само кратки одговор: "То није мој проблем," то значи да ваш партнер не брине много ни о вама ни о вашим проблемима.

"Ако ти се не свиђа, пронађи неког другог"

Последње што бисте очекивали од особе с којом сте у вези и која наводно воли вас је да вам, без емотивне узнемирености, сугерише да потражите неког другог. Нема логике у томе да неко ко вас воли изговори ову реченицу. Нажалост, овим само шаље поруку да му није стало да останете заједно, што значи да вас више не воли или да вас можда никад није волео.

"Ради шта год хоћеш"

Удаљеност и равнодушност партнера у вези јасан је знак промене осећања међу вама. Без обзира да ли тражите савет о облачењу или помоћ око одлуке о промени посла, ако добијете одговор: "Ради шта год хоћеш," то јасно показује да партнер нема жељу да доноси одлуке заједно с вама.

"Не верујем ти"

Осим што може указивати на недостатак самопоуздања код партнера, израз "Не верујем ти" може значити и да партнер смишља изговоре како би вас дисквалификовао у вези и унапред вас оптужио за могући раскид, оправдавајући то тиме да нисте заслужили његово поверење. У ствари, то указује на промену осећања према вама.

"Стварно те волим"

На крају, психолози тврде да фраза "Стварно те волим" није изјава љубави већ покушај манипулације вашим осећањима. Они тврде да коришћење речи "стварно" у овом контексту има проблематично значење, јер не би требало да буде места за такву сумњу ако су осећања искрена. Ако се ове реченице често појављују у вашој вези, можда је време да размислите о својој вези с партнером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas