· · Коментари: 0
САВЕТИ

Руски психолог открива: Ово је 7 КВАЛИТЕТА које жена мора имати да би освојила МУШКАРЦА

Таленат за кување није на овој листи...

1682369044_1669294023_shutterstock_514951309.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Везе када мушкарац постепено губи интересовање за жену за коју је некада горео од страсти нису неуобичајене. А сада – „муж се разљубио”. Руски психолог Александар Шахов је рекао шта да радите да се то никада не догоди у вашем животу.

Радите на себи 

Радите на себи, учите нове ствари, сваки дан постајајте бољи - не због оних који су у близини, већ због себе.

Проширите своје хоризонте

Према психологу, чињеница да мушкарци воле блесаве девојке је мит. Али чињеница да ускогруди људи не подносе оне који су на неки начин бољи од њих је истина. Дакле, захваљујући ширини погледа, не само да можете привући паметног и достојног мушкарца, већ и себе осигурати од везе са не најповољнијим кандидатом.

Решите сами своје проблеме

Нико не воли да буде оптерећен. Жена треба да буде у стању да сама решава своје проблеме. То не значи да не можете прихватити помоћ и затражити је. Али у случају више силе, права Сами жена може да се брине о себи, а прави мушкарац ће јој понудити своју помоћ и пре него што је затражи.

Радите на говору

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

Падежни речник је, наравно, део наше културе. Али жена која псује као обућар није сан сваког мушкарца. Према Александру Шахову, боље је знати нежније и љубазније речи него грубе. И користити их, наравно.

Откријте своју сексуалност

Па, овде је све јасно - мушкарци воле секс, жене такође, главна ствар је да се не плашите да то признате себи и свом партнеру.

Проучите психологију мушкараца

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Важно је бити у стању да разумете његова осећања и жеље да бисте постали један и једини. Чак је могуће предвидети реакцију човека на одређене речи или дела. Није тако тешко ако научите да слушате и чујете особу и имате основна знања из психологије.

Повећајте самопоштовање

Ако мушкарци и даље не обраћају пажњу на вас или вас не схватају озбиљно, то може бити зато што се сами не осећате вредним.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.