· · Коментари: 0

Шест знакова му се ЗАИСТА ДОПАДАТЕ: Обратите пажњу на "ситнице"

Можда он гаји много дубља осећања према вама него што мислите

1682595845_shutterstock_1021844047.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Неким особама је тешко да вербано изразе своја осећања, али свима нам је познато да дела говоре више од речи "волим те". Постоје сигнали којима партнер или особа која вам се допада јасно поручује да му је стало до вас. Можда није отворено рекао да вас воли, није употребио магичне речи, али његови поступци чине да се осећате вољено.

Ево којих 6 знакова показују да му се допадате можда више него што мислите:

1. Када каже "поносан сам на тебе" - Ове речи у здравим партнерским односима постоје свакодневно. То је важан вид мотивације и подршке, подстицај партнера да наставите даље и будете оно што јесте. Показује да је поносан на ваше успехе, промене, на оно ко сте ви заправо.

2. Када учини нешто лепо за вас - Размислите о свим случајевима када сте осетили да је учинио нешто за вас свим срцем. Можда вас је сачекао код куће са вашом омиљеном храном, можда вам је направио састанак изненађења, помогао вам да завршите своје обавезе, изненадио вас картама за концерт омиљеног извођача, скувао вам кафу и донео у кревет... Ако сваког дана ради мале ствари које вас радују, онда то заиста може бити љубав.

3. Када вам каже да можете рачунати на њега када имате проблем - Бити у заиста посебној вези значи имати некога ко ће вас подржати када вам је тешко, некога ко ће вас држати за руку у најсрећнијим тренуцима, али још јаче и када се појаве невоље. Имати некога ко бира да буде са вама не само у добрим, већ и у лошим временима, и ко вам даје снагу и радост када живот постане тежак - то је заиста благослов.

4. Када каже "Пошаљи ми поруку када стигнеш [на одредиште]" - Ово говоре људи који вас воле, брину о вама и који желе да знају да сте безбедно стигли на одредиште. Чињеница да проверава да ли сте добро је гест који ради само ако је заљубљен у вас. И невероватно је лепо знати да постоји неко на овом свету ко се на тај начин брине о вама.

5. Када вас погледа не говорећи ништа - Поглед често показује емоције које се скривају испод површине. Можда сте приметили како вас гледа док радите уобичајене ствари. Можда баш у том погледу можете да видите признање љубави.

6. Када са вама прави будуће планове - И не само да он са вама прави планове за будућност, већ сте и ви у свим плановима које он прави. Само особа која вас воли замишљаће вас неколико година унапред у свом свету. Када креирате заједничке планове за будућност то већ може да значи да је веза на вишем нивоу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.