Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕКС

Шта значи када МУШКАРЦИ за жену кажу да је ЛОША У КРЕВЕТУ?

Постоји објашњење шта мушкарци мисле када изговоре ову реченицу за неку жену.

1644499131_3baa7a491c148721407439fbd8f7e743f9a10dc3.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Колико је неко добар или лош у кревету, то не може бити универзалном, с обзиром да некима нешто више одговара, а некима мање.

Ипак, догоди се повремено да неки мушкарац каже за жену да је лоша у кревету. Због чега је то тако?

Прочитајте још: Моћна поза у којој уживају и мушкарци и жене: Јесте ли чули за ЈАБ-ЈУМ?

Ниско самопоуздање

Многим женама је непријатно да се скину пред партнером или да воде љубав с упаљеним светлима. То само показује да сматрају како нису довољно лепе и савршене, и тога се стиде. С друге стране, то води до ниског самопоуздања, срамежљивости и томе да не могу да се опусте у кревету, због чега ће мушкарци рећи да су лоше у кревету.

Недостатак интиме и блискости

Бити близак и интиман с партнером кључ је сваке квалитетне везе. Секс је врхунац тога. Неке жене ускраћивањем интимних тренутака кажњавају своје партнере или их уцењују. То је све само не добро и паметно.

Манипулација било ког типа, а посебно оваквог, не може да се заврши добро. Успутни загрљај, пољубац, лепа реч би требало да буду ствари које се одвијају сваког дана. Тиме показујете некоме да га искрено волите управо таквог какав јесте, а то води до бољег сексуалног живота.

Запуштен изглед

То што сте дуго у вези не значи да морате да запустите свој изглед. Нормално је да се нећете сваки дан шминкати само да би партнеру биле привлачније, јер он вас воли и без наслага боје на лицу.

Али, понекад би требало мало више да се потрудите и распламсате страст каква је била на почетку везе. Скините тренерку, оперите косу и средите се.

Без спонтаног секса

Наравно да је таквих савршених тренутака мало, па их не чекајте јер ћете и ви и ваш партнер живети готово у целибату. Не чекајте погодно расположење за секс како би до њега дошло, већ се потрудите - ако нисте у том расположењу, то промените.

Додирујте се међусобно, масирајте, упалите покоју свећу, пустите лагану музику, сипајте вино... Управљајте својим временом и догађајима онако како ви желите. Не чекајте да се нешто догоди случајно, па тако ни секс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas