Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите да заведете мушкарца који вам се свиђа? Избегавајте ових пет ствари, јачи пол их заправо НЕ ВОЛИ

Које ствари жене често раде, али мушкарци то не подносе?

1690450267_shutterstock_2148900109.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Жене, иако су лукаве када је у питању завођење мушкарца, знају да погреше са неким својим поступцима...

У завођењу треба обоје да уживају, јер је то једна велика забавна игра која укључује осмехе, погледе, случајне додире, као и неке поступке које жене намерно раде да би дале знак да им се тај “неко” свиђа.

Међутим, не свиђа се баш све мушкарцима шта ми радимо, јер некад знамо и да претерамо.

Шта то треба избегавати када су мушко-женски односи у питању?

Када се жена прави недостижном

Иако то већина ради, некад намерно, а некад и несвесно - “игрице топло - хладно” потпуно одбијају мушкараца (изузев неких којима је ово забавно). Разлог томе је јер овакве “форе” чине мушкарца уморним од трчања за вама. Поготово их збуњује када се жена прави незаинтересована када је он јури, а када одустане - она опет постаје заинтересована. Чудна логика, зар не?

Правити се да имате иста интересовања као и он

Можда неке жене не знају, али мушкарцима уопште не смета ако им искрено кажете да немате појма о њиховом хобију или послу којим се баве, као и о спортском клубу за који навијају. Смета им када се правите да знате нешто више, а у ствари то баш и није тачно. Кад - тад ће истина изаћи на видело и он ће схватити да ви претерујете са тим “знањем”, а једино што следи након тога је непријатна ситуација. Боље му реците да не знате ништа о томе, а он ће вам драге воље објаснити све што треба да знате (ако наравно желите).

Глумљење наивности

Тачно је да мушкарци воле да се направе снажнијим и одговорнијим када нам треба њихова помоћ, али само она која нам заиста треба. Они могу да виде и схвате када се жена прави наивнијом и беспомоћнијом него што заиста јесте, тако да одустаните од тога - знају да смо способне и паметне.

"Дечији глас"

Наука је показала да је један од фактора, када мушкарац “бира жену” висина њеног гласа и да им се више свиђају високи тонови. Али, то не важи и за лажан високи гласић. Можда то нама звучи слатко, али њима баш и не - иритира их.

Љубомора без разлога

Углавном жене мисле да ако свог мушкарца праве љубоморним, да ће их он више желети. Међутим, то није тачно. “Резултат” тога ће бити другачији, мушкарац ће се наљутити и неће ни причати са вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas