Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕЉУБА

Жените се црнком, бежите од УЧИТЕЉИЦЕ! Ево списка НАЈОПАСНИЈИХ жена

Студија научника из Мелбурна показала је да су мушкарци са дубљим гласом склонији превари, док исто важи за вербално умилније жене.

1606149884_Depositphotos_51171185_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Истраживачи су дошли до сазнања да је предрасуда да су плавуше неверније, јер природне или фарбане црвенокосе знају да предњаче у прељуби. Закључак је да су најоданије црнке.

Прочитајте још: Ствари које партнерима убијају жељу за СЕКСОМ

Ово су само неке од занимљивости о партнерској превари, па прочитајте шта се још сматра и тврди на исту тему.

Освета је окидач
Истраживање је показало да осам одсто мушке популације вара да би се осветило партнерки за прељубу, док се из истог разлога у неверство упушта 15 одсто дама.

Више варају мушкарци

Да, припадници јачег пола чешће имају љубавнице, али жене као да се труде да их у томе стигну, па тако континуирано расте и број женских прељуба. Стручњаци тврде да се то променило откако су даме постале финансијски независне, док се оне које и даље зависе од партнера, мање упуштају у превару.

Мушкарци више варају, али жене су опасније.

Жене су перфиднији "играчи"

Ако су мушкарци чешћи прељубници, даме важе за опасније. Наиме, студија из Мелбурна показала је да су оне перфидније, па се неретко упуштају у тајну везу са најбољим пријатељем или колегом, а онда га, без стида, доводе на породичну вечеру.

Љубавница није лепша од жене

Иако би на прву лопту могло да се закључи како мушкарци имају згоднију љубавницу од супруге, то није тачно у већини случајева. Тек 12 процената прељубника тврди да им је тајна партнерка физички атрактивнија од своје жене.

Прочитајте још: Како кажу научници постоји начин да успешно и брзо ПРЕБОЛИТЕ РАСКИД

Банкари најневернији

Студија је показала да највише варају мушкарци који се баве финансијама, раде у банкама или великим финансијским корпорацијама, док су најневерније жене из области образовања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas