· · Коментари: 0
партнер

Знакови који показују да је веза готова: Препознајте проблеме на време

Понекад једноставно морате да ставите тачку на нешто што је готово.

1641803105_eaa5088f683e59ddcf83e131f83ada5c01cd3502.jpg
Фото: Депосит

Нисте губитник, ако признате пре свега себи, а онда и другима да једноставно даље не иде. Ни једна веза није савршена, јер их пре свега чине несавршени појединци, а понекад је заиста тешко закључити када је пређена граница, са које нема повратка. У животу ствари нису увек кристално јасне, као на филмовима, и није увек једноставно окренути се и отићи.

Ако чекате тај неки велики догађај који ће вам дати разлог да раскинете, а он никако да се појави, а у свом стомаку осећате већ дуже време да ствари нису као што су биле, требало би да обратите пажњу на црвене заставице које делују занемарљиво, међутим заиста нису. Према мишљењу стручњака, на основу њих можете закључити да је вези дошао крај.

Прочитајте још: Фокусирани сте на циљеве, откривате нове ствари: Ово су знакови да УЖИВАТЕ у слободи

Осећате напетост

Чак и у најјачим везама с времена на време осети се извесна напетост. То је сасвим нормално, али ако осећате да су ствари међу вама напете већ неко дуже време, и да као по јајима, ходате у близини вашег партнера, како бисте избегли свађу, то није добар знак. Размислите: да ли је то веза у каквој себе видите у будућности? Осећај напетости је знак да је ваша веза емоционално несигурна, и да се плашите реакције свог партнера.

Лоше ствари у вашој вези надмашују оне добре

Иако свака веза има своје падове, здрава веза има увек више својих успона и квалитетних страна. Љубавна веза у којој се налазите би увек требало да вам доноси више радости него туге, више сигурности него страха, и више утехе него боли. Лоше ствари ће се неминовно догађати, али ако у својој вези не можете да пронађете довољно позитивних страна да нађачану оне лоше, попут поверења које вам он улива, безусловне љубави коју вам пружа, охрабрења с његове стране, и уопштено борбе за вас двоје, из такве везе би требало да одете.

Ви радите све у вези

Свако од нас доноси јединствен скуп квалитета и вештина у романтичну везу. Међутим, ни једна веза не би смела да буде једносмерна улица. Ако сте дакле ви та особа која вашој вези увек доприноси више од вашег партнера, и која се заправо једина и труди да ствари функционишу, то је веома лош знак. Ако ви њега зовете, предлажете да се видите и правите планове за викенд, то указује на чињеницу да сте заправо сами у вези.

Прочитајте још: Ако поседујете ову особину бићете срећније у вези

Осећате обавезу да останете у вези

Још један јасан знак везе која је завршена је тај што остајете у њој само из разлога јер вам њено окончање делује теже. Везе захтевају напоран рад и можда ћете осећати кривицу или пораз што сте дигли руке након свог тог труда који сте уложили, што је разумљиво, али је понекад и неопходно. Ако се већ одавно не осећате срећно крај дате особе, већ као у обавези да будете са њом, то је врло лош знак.

Осећате се спутано и као да вас нико не подржава

Дуга веза подразумева партнерство двоје људи који се крећу у истом правцу. Међутим, то не значи да свако од вас не би требало да има своје личне циљеве и жеље. Ако осећате као да сте морали да ставите цео свој живот на чекање због жеља и потреба свог партнера, без сваке сумње ћете почети то да му замерате и то ће довести до лоших односа у вези.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.