Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знакови који поручују да љубав нестаје: Да ли је време за раскид?

Заљубљивање је дефинитивно најлепша ствар на свету, али није увек све тако лако

1665923339_relationship-g94e10af0f_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када срце дате неком на длану и он прихвати да га чува, осећате као да имате крила и да сте у стању да прелетите мора и океане. Почетак сваке нове везе је испуњен романтичним гестовима и заиста је тешко поверовати да неће увек остати тако. Љубавне везе из заљубљене фазе одлазе у два правца: први је препуштање правој љубави која сазрева, а други губитак емоција и раскид.

Иако нико од нас не жели овај други сценарио, чињеница је да нам се може пришуњати тихо и подмукло. Баш као што можда нисте планирали ни да се заљубите, тако се скоро преко ноћи можете удаљити од вољене особе.

Како да знате да је вашој романси дошао крај?

Разговор о будућности је избледео

На почетку ваше везе сигурно сте много времена проводили маштајући о стварима које бисте могли да радите у будућности. Правили сте планове за сваки следећи викенд, одмор и сваку другу расположиву прилику коју сте хтели да проведете заједно. Такође, маштали сте о венчању, деци и били сте им смислили и имена. Међутим, где су сада ти разговори? Да ли сте приметили да избегавате ову тему? Ако је тако то је јасан знак да себе не видите заједно у будућности.

Прочитајте још: Чест случај: Психолог објашњава зашто игноришемо да са нашом везом нешто није добро

Болно вам је кад сте у друштву других парова

Када сте у друштву ваших пријатеља који делују савршено срећно заједно, осећате ли као да се гушите? Њихова срећа је попут шамара, који настоји да вас пробуди. Вас двоје сте некад били такви, зар не? Овакве ситуације вас наводе да размишљате о томе да ли сте срећни уопште заједно или се ваша срећа налази негде друго? Можда чак све чешће и избегавате друштво срећних парова, јер вам је превише болно да будете у њиховом друштву.

Све мање једно другом упућујете "волим те"

Када неког волите свим срцем и када је ваша љубав на врхунцу, једноставно не можете да зауставите лавину нежних речи које вам се котрљају са језика према вољеној особи. Чини се да сте у стању да јој милион пут у току дана кажете да је волите. Међутим, да ли имате осећај да у последње време себе форсирате да свом момку упутите те речи? Можда се чак само осмехнете када вам он то каже и промените тему. Ако је то случај, са вама је заиста готово.

Избегавате интимност

Јасан показатељ да је вашој љубави дошао крај је одсуство жеље за интимношћу. Иако је очекивано да ова жеља с годинама спласне, ако је уопште немате то је веома лош знак. Ако се догоди и да дође до вођења љубави, размислите о томе колико уживате у томе или једноставно чекате да се све заврши? Можда вам више не прија ни када вас он загрли или пољуби када се растајете. Ако је тако, то је знак да би требало свако од вас да пође својим путем.

Прочитајте још: Брачни саветник открива разлоге због којих људи варају: Препознајте проблем

Примећујете сваку ману и то вас нервира

На почетку ваше везе он вам је изгледао тако савршено. Волели сте све у вези са њим и нисте могли ни да замислите да би вас он својим простим постојањем могао нервирати. Али, ако у последње време све више примећујете његове мане, стављајући врлине у други план, то је знак да престајете да га волите. Иако свако од нас има своје мане, ако вас оне из дана у дан све више нервирају и готово да не можете да поднесете његово присуство, заиста би за обоје било боље да наставите одвојеним путевима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas