· · Коментари: 0

Знакови који указују на то да је време да раскинемо са партнером

Љубавне везе се завршавају из бројних разлога

1663682963_couple-g854e5ec03_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Најчешће у питању је неверство и неиспуњавање очекивања с једне стране. Међутим, ту су и многе друге ствари које појединачно делују као ситнице, али које кад се зброје заиста указују на то да веза више нема смисла. Највећи број девојака има обичај да трпи лоше стање у вези превише дуго, док на крају више не може да издржи.

Ако вам се чини да сте у вези која одавно не напредује и питате се да ли је време да окончате ствари, завирите у нашу галерију. У њој вам доносимо знаке који вам поручују да је крајње време да донесте ту кључну одлуку и оставите га.

Игнорише не само вас већ и ваша осећања

Љубавна веза би требало да је испуњена емпатијом, односно разумевањем с обе стране за осећања вољења особе. Њен недостатак у вези је и више него довољан да знате да је с вама готово. Ако се догоди да сте услед нечег заиста тужни, а ваш момак не показује ни најмању дозу саосећања са вама, то је знак да му више није стало до вас и да не би требало на такву особу да губите време.

Прочитајте још: Шест знакова да он није мушкарац за вас: Ова понашања шаљу сигнал за узбуну

Никад није ту

Када сте у озбиљној вези са неким, та особа би требало да је увек ту за вас. Међутим, ако је ваш момак стално нечим заузет, недоступан или превише уморан када вам је потребан, то је знак да не осећа према вама праву љубав. Ако сте увек ви та страна која иницира виђање, шаље му поруке и труди се да држи везу у животу, док он стално планира активности које вас не укључују, заиста је време да даље пођете сами.

Не препознајете га

Не тако давно вероватно се имали утисак да знате све о њему. То се односило на његова осећања, мисли, жеље и све што се дешавало у његовом животу. Међутим, наједном то се променило. Чини вам се да би он могао да промени посао и пресели се у други град, а да ви то не сазнате. Немогуће је бити у љубавној вези са неким кога више уопште не познајете и ко се заправо својски труди да остане тако.

 Напорно вам је да будете у његовој близини

Да ли вам је оно мало времена које проводите с њим постало неподношљиво? Ако имате утисак да не можете више да будете у његовој близини, јер вас он гуши то је заиста лош знак. Иако је у реду бити некад љут на вољену особу, ако је то ваше константно стање и ако осећате тескобу када је он крај вас, не постоји очигледнији знак који вам поручује да би требало да га оставите.  

Прочитајте још: Препознајте на време: Шест знакова да сте у ТОКСИЧНОЈ ВЕЗИ, ако приметите било који од њих - бежите од тог односа

Почели сте да кријете ствари од њега

Иако свако од нас има право на дозу приватности у свом животу, није добро ако у последње време имате потребу да од особе с којом сте у вези кријете неке ствари. Наиме, можда се не осећате довољно сигурно да му се поверите, јер мислите да би реаговао лоше или једноставно сматрате да га се не тичу дате ствари. У оба случаја јасно је да сте се отуђили и да је поверење међу вама нестало. А без њега нема смисла настављати везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.