Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идете први пут са ПСОМ НА МОРЕ? Ове ствари морате знати пре него што отпутујете

Неколико ствари морате имати на уму

1690811428_shutterstock_1758397553.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако путујете са псом на море, потребно је да се унапред припремите и обезбедите свом љубимцу све што му треба - од хране и лекова до играчака.

Не заборавите да спакујете књижицу за пса, као и све потребне лекове. Такође, понесите довољно воде, хране, посластица и играчака како би вашем љубимцу пут био што пријатнији.
Препорука је да најпре навикнете пса на ауто, ако га већ нисте возили у аутомобилу. Пустите га да мало проњуши унутрашњост кола и упалите мотор да би се пас навикао на звук.

Пре пута добро истрчите и уморите свог пса и пустите га да се игра са другим псима у парку.

Ово има двоструке предности. Прва је што ц́е лакше и брже обављати нужду, тако да нец́ете имати проблема са њим током путовања, а друга предност је што ц́е пас бити толико уморан и задовољан да ц́е вец́ину времена можда чак и преспавати.

Постоје посебни сигурносни појасеви за псе који путују аутомобилом, па не би било лоше да га набавите.Важно је да љубимац у ауту има нешто што му је вец́ познато, своје ц́ебе, креветац, омиљену играчку. Током вожње, неколико пута се окрените према њему, охрабрите га и наградите посластицом, како би вожњу доживео као нешто пријатно и забавно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas