Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Размишљате о кућном љубимцу: 15 РАЗЛОГА због којих је пас човеков најбољи пријатељ

Разумеће сви који у свом дому имају пса

1689248471_328ee73a0f04b45d4aa7adc0238bc41666903e05.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пси разумеју наш говор тела и емоције, али изнад свега, безусловна љубав и спремност да нас прате до последњег даха је оно што их чини заиста посебним. Ових 15 разлога ће вас засигурно уверити у ту чињеницу…

1. Ваш пас је увек ту за вас. У присуству вашег љубимца никада се нећете осећати усамљено.

2. Пас вас увек слуша. Било да се ради о свађама, везама, напорном и стресном дану, пас ће вас слушати и реаговати на ваша осећања.

3. Пас се никада неће свађати са вама. Осим уколико га нисте нахранили или прошетали на време. У том случају будите спремни на гласан лавеж…

4. Ваш љубимац вас безусловно воли, као и остале чланове ваше породице. Ви можда имате доста пријатеља, али пас има само вас.

5. Он је увек срећан када вас види. Наиме, пас је толико ентузијастичан сваки пут када се вратите кући, без обзира да сте били само пет минута или цео дан ван дома.

6. Ваш пас ће учинити све што је у његовој моћи да вас заштити…

7. …И наравно веран вам је без обзира на све. Не каже се џабе, веран као пас!

8. Такође, иако ви можда осећате грижу савести, пас вас никада неће осудити због ствари које радаите или гардеробе коју носите.

9. Пас има “способност да осети када сте узнемирени, тужни или усамљени. Не морате то да му кажете, пас зна! При том ће вас утешити без “сувишних речи”.

10. Можете се играти са псом када год пожелите. Ваш најбољи пријатељ вас никада неће одбити ако му није по вољи.

11. Дружење са вашим псом је напросто непроцењиво и никада му неће бити досадно у вашем присуству.

12. Од пса ћете научити важне животне лекције, што вас ни једна књига неће научити.

13. Без обзира на то ко сте и чиме се бавите, ви ћете вашем псу увек битинајважнији у животу!

14. Пси нису “злопамтила”! Можда некада једноставно заборавите да га нахраните на време или касните у вечерњу петњу, али пас вам никада то неће узети за зло.

15. И наравно, увек можете загрлити и пољубити вашег пса, кад год то пожелите.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas