Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Реакција мог пса када је схватио да имам канцер": Снимак који ће вас расплакати (ВИДЕО)

Реакција овог пса никог није оставила равнодушним

1691579713_psicko.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/бордер.лоyал
Oglas

Пси нису само најбољи пријатељи сваког човека, они су и терапеути за особе оболеле од разних болести, водичи кроз живот слепим и слабовидим људима, као и оним слабо покретним. Олакшавају живот људима са инвалидитетом и деци са тешкоћама у развоју, а што је најважније обасипају их љубављу што им даје жељу за животом.

Осећај мириса код паса је далеко већи него код људи. Оштар њух помаже псу да открије и најмању промену у мирису који испуштају ц́елије рака. Постоје истините приче о томе да су ове животиње приметиле различите биолошке промене у људском телу и испоставило се да је то био канцер. Такође, веома често упозоравају власника да нешто није у реду, чак и пре него што он то примети. 

На овом снимку који кида срце и душу, пас је своју власницу први пут видео без косе и аутоматски схватио да нешто није у реду. Када јој је скочио у загрљај растопила су се многа срца, а коментари испод овог видеа нису престали да се нижу.

Видео снимак који је постао виралан на Инстаграму и у трену добио 566.000 свиђања, приказује пса расе Бордер коли, који седи пред својом власницом и као да претпоставља да следе лоше вести. Она тужно скида капу пред њим и тада ју је први пут угледао без косе. Животиња, видно збуњена гледа испред себе, па се окреће према њој и изгледа као да се пита да ли је то могуће. Већ следећег тренутка погледао је у жену као да жели да јој каже да ће све бити у реду и пао јој је у загрљај, стављајући своју њушку поред њеног врата и главе.

- Пси су просто најбољи - стоји у опису овог снимка снимка.

Коментари корисника ове друштвене мреже нису престали да се ређају, а сви су се сложили да су пси невероватни. 

- Пси могу да намиришу рак, буди сигурна да је он то већ знао, чак и пре тебе.

- Људи не заслужују псе! 

- Бори се жено, не смеш да се предаш, недостајаћеш своме дечаку!

- Пси доказано имају изражену емпатију према људима које воле.

- Толико је очигледно да је овај пас и пре тебе знао за развој болести, а то се види и из његовог погледа. Никада не престај да се бориш због њега!

- Овде се јасно види како је и пас заплакао, а то ме је дотукло - били су само неки од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas