Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта РАСА вашег ПСА говори о вама? Власнике боксера увек треба звати на кућну журку! (ФОТО)

Када сте набавили пса, можда нисте схватили да вас је привукла пасмина темперамента сличног вашем.

1632136914_girl-5623231_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

На пример, власници немачких дога имају тенденцију да буду достојанствени и да буду мегаломани; Власници шиба ину пса често су везани за дом, као и њихови љубимци; Власници боксера су супер приступачни и забавни су; а власници питбула споља су чврсти, а изнутра драги. То је само за почетак. 

Прочитајте још: ПУСТИТЕ ПСА У КРЕВЕТ: Седам изненађујућих разлога због којих треба да спава поред вас!

Ако нисте размишљали о томе шта раса вашег пса говори о вама, сада је време.

Шнауцер

Ако имате шнауцера, велика је вероватноћа да ваша личност попут драгог штенца. Позитивни сте и уживате у малим стварима у животу - од парадајза који расте у вашој башти, па до кафе и кроасана у вашем омиљеном кафићу у недељу ујутру.

Попут љубимца, власници немачког овчара су стуб породице и увек су заштитнички настројени према најближима.

Пудла

Власници пудлица често опонашају своје псе. Елегантни су на ванвременски начин, са извесном укорењеном домишљатошћу. Такође уживају у лепим стварима у животу. Али то не значи да су површни - такође су веома интелигентни и познати по томе што брзо уче ствари. Власници пудлица цене уметност. Уживају у свему што им култура нуди, од одласка на балетске представе, до одласка у музеј да виде најновије изложбе, до читања колумни у новинама.

Бордер коли

Волите да останете заузети и сматрате да сте најсрећнији када се осећате изазвано, било у послу или љубави. Такође сте тип "мајке кокошке", где волите да бринете о људима и да се побринете да буду срећни. Нежни сте и заштитнички настројени.

Џек расел теријер

Ви сте спортиста, особа која воли да ради кругове у базену, да се зноји трчећи километре током викенда и ужива у пријатељској (али такмичарској) игри тениса. Такође сте тврдоглава особа, која неће попустити у стварима за које знате да вам требају или желите. Имате снажно мишљење о стварима и тешко је натерати вас да се предомислите.

Златни ретривер

Ви сте пуни самопоуздања и рођени вођа, где вам се чини природним да преузмете ситуацију и уверите се да све иде по плану. Нема "Не знам, шта желите да радите?" врста одговора од вас. Због тога сте и врло поуздани. Људи вам се прво обраћају када имају проблема или им је потребна помоћ, а ви то волите.

Далматинац

Далматинци су познати по томе што су енергични, разиграни и изузетно лојални. Потребно им је много вежбе и социјализације, а такође су и одлични чувари. Па шта то говори о вама?

Немачки овчар

Ви сте тип особе која је снажна и поуздана, а често се понаша као светионик који помаже људима да дођу до куће. Баш као и ваш упорни и усредсређени пас, знате шта се треба догодити да бисте обавили посао, а људи се могу ослонити на вас да преузмете одговорност и водите чопор. Али то не значи да вас искориштавају. Пошто сте попут заштитника породице, људи су вам заувек одани и захвални су што имају некога попут вас у свом животу.

Лабрадор

Лабрадори су симпатични и уједначене личности. Вероватно је зато лабрадор најпопуларнија раса у последњих 30 година. Власници лабрадора уједначени су као и њихови кућни љубимци и потребно је мало труда да се разбуде. Такође су врло љубазни. Они су тип особе чија гостињска спаваћа соба има добру ћебад од вештачког крзна и кутију чоколаде на ноћном ормарићу из локалне пекаре. Увек су лојални онима које воле.

Мопс

Можда сте тврдоглави и не можете се помакнути кад сте се одлучили, али сте и невероватно шармантни и паметни, уравнотежујући то.

Хаски

Ви сте интелигентни и авантуристички настројени и често мешате ове две особине заједно. Кад идете на путовање, увек желите да пробате националне кухиње, попут гулаша у Будимпешти или чао лау-а у Вијетнаму, али прво желите да истражите како бисте пронашли најаутентичније место за то. Ви сте одличан планер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas