Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ваш ПАС открива какав вам је КАРАКТЕР: Ево какви су власници ових 25 раса

Какав вам је карактер - такав вам је пас. Колико год бирали, на крају углавном свако изабере љубимца сличног себи.

1696934973_shutterstock_1690835497.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Једна корисница Твитера поделила је власнике паса у неколико категорија и до танчина описала због чега су баш ту расу одабрали.

Шта кажете власници? Да ли је погодила?

1. Малтезер

Ви сте млађи родитељи који су попустили дететовој жељи да има пса, па сте желели да будете прагматични и да узмете малог пса који се лако одржава и сладак је. Сада га ви шетате, бришете му сузе, бринете се о њему док дете листа ТикТок и прича како су слатки померанци.

 

2. Бостонски теријер

Хтели сте пса за стан, али слатког и никако лењог и хркавог као мопса и великог као френчија, него активног пса који (као и ви) изгледа да прати трендове. Добили сте пијавицу и сад свуда идете заједно и стватно сте лепи, али ноћу и ви хрчете.

3. Мопс

Лењи сте и стално вас боли стомак, треба вам нешто да вас греје и чичком се залепи за вас. Очигледно вам не сметају длаке свуда по кући и одећи, не бисте се цимали ни за шта да не морате, прилично су вам океј сви могући услови само док можете да заседнете и прилегнете.

4. Италијански хрт

Нон-стоп сте напољу, волите да путујете и излазите и шетате али сте мало и социјално анксиозни, па вам треба нека пратња, тако да је овај пас идеално друштво у свакој ситуацији јер ће вам се буквално попети на главу колико вас воли и дрхтаће као прут без вас.

5. Лабрадор ретривер

Ви сте добар и једноставан човек, за вас је пас пас, имате релативно добро организован живот, изводите редовно пса, ви сте као и пас добричина и никог нисте ујели само приђете и поздравите се. Увек сте насмејани и дружељубиви.

6. Енглески булдог

Ви сте особа која пре свега у животу цени шалу и другарство. Волите да све буде забавно, али често претерате. Зглобови обе руке су вам истегнути, сваки одевни предмет вам има осушене псеће бале, али вама је смешно и забављате се.

7. Амерички басет

Не, господине, не знам где има да се купи дуван за лулу у близини, опростите.

8.Јазавичар

Хтели сте пса који се лако тренира, а што га дуже гледате све више сумњате у законе природе и гравитацију.

9. Дога

Живите у салонцу, сами имате 2м висине, сви људи вам делују као да су патуљци и није вам чудно кад вас ваш пас загрли јер вам делује сразмерно. Извињавате се по парку госпођама кад заврше обаљене на трави у шоку. Мање једете од свог пса.

10. Мешанац

Од свих власника паса ви сте најбоља особа, али то вас у животу много кошта јер сте понекад претерано попустљиви. Добар сте пријатељ и имате стрпљења с народом. Опасност која вреба ка вама је да ћете у једном моменту имати више паса него људи.

11. Бигл

Шансе да идете у лов: 1% шансе да не волите тишину: 99% пас који лаје не уједа, него има блентаве уши и воли да се изгуби у комшилуку јер жели да пољуби сваку особу која прође поред њега, као и ви који махнете сваком комшији и кажете "Где си комшија, како иде".

12. Кокер шпанијел

Неко вам је некад рекао да сте права дамица, јер сте седели прекрштених ногу на приредби. Од тад сте лепо дотерани и кад идете да баците ђубре, говорите макар два страна језика сем енглеског и извините се кад кинете.

13. Лагото ромањоло

Нико не зна чиме се тачно бавите и шта радите, са псом сте макар 3 x дневно напољу, имате макар једно дете које сте хтели да научите обавезама уз пса. Сад је пас независнији од вас, вероватно има испуњенији друштвени живот само ви то не знате. Изузетан укус у облачењу.

14. Пекинезер

Пре 10 година сте се пензионисали, ваши бивши ђаци се и даље уплаше кад вас сретну на улици, Гледате слагалицу свако вече док муж пере прозоре. Неки ред се мора знати.

15. Пит бул

На интернету имате најдужи језик, изгледате као да бљујете ватру, нико неће први да се замери са вама, али ви се расплачете на тужну сцену из филма.

16. Доберман

Ви сте она за коју ликови кажу "она толико добро изгледа да је се плашим". Сви мисле да тренирате сваки дан, да сте атлетичар итд, а ви бисте у теорији све то могли само што вас је генетика погледала и код куће само седите на каучу уз чипс, кутију сладоледа и филм.

17. Џек расел теријер

Ви сте практични, брзи и ефикасни, не одлажете ствари и свуда стижете на време. Кад треба да се дружи с пријатељима, ви сте пуни енергије и пресрећни сте што сте ту. Имате снаге за троје људи, никоме није јасно како.

18. Авганистански хрт

Ви сте толико богати да не знате како заправо изгледа обичан живот. Никада нисте сели на кафу у кафић, никад нисте прошетали споредном улицом. 

19. Средња пудла

Ви сте паметни, добар ђак, заинтересовани, имате хобије, са вама може о свему да се договара, али онда усред ноћи након напада огромне глади поједете све што је јестиво у кући и начнете и тањир јер нисте сити.

20. Вижла

Некад сте били спортиста. Цените квалитетно месо, добро проведено време са пријатељима, недељни ручак с породицом поред реке. Нервира вас лењост, мањак дисциплине и пушачи.

21. Пинч

Морате да искулирате, није све разлог да се избекељите од нервозе и поломите радни сто. Немојте да грицкате нокте. 

22. Шар пеи

У животу се некоме нисте замерили. Волите да кувате, не свађате се с народом, туђа деца су добродошла код вас на колаче, срећни сте кад унуче добије петицу, али га не грдите ни за кеца. Сви вас воле.

23. Корги

Сви се окрену за вама кад прођете улицом. Не зато што сте нека препичка, него зато што се просто кул и забавни и делујете као најзабавнија особа у просторији која увек има најбоље приче. Сви хоће да буду ваш пријатељ.

24. Померанац

Волите ситне свађе и нервира вас свако ко вас погледа криво. Код куће сте велика маза и добрица, а напољу показујете зубе и коме треба и коме не. Нико вас не схвата као претњу.

25. Чивава

Прилично сте отишли с живцима, али вашу нервозу нико не схвата озбиљно јер сте стално нервозни и свима је постало смешно. Много волите ријалити програме и све доживљавате лично, али не бисте мрава згазили.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas