Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЕЗУСЛОВНА ЉУБАВ

Жена је одлучила да посвети живот СПАШАВАЊУ ПАСА које нико не жели, а оно што је добила заузврат је НЕПРОЦЕЊИВО (ВИДЕО)

Пас је човеков највернији пријатељ и када му пружите љубав и пажњу, узвратиће вам дупло више и волеће вас више од свега.

1616775738_pas.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Тхе Додо
Oglas

Ова жена је одлучила да спашава псе који су стари и које више нико не жели. Њен дом је препун старијих паса који су јој неизмерно захвални на томе што их је примила у свој живот.

Они се веселе малим стварима - једна шетња, један додир, једно чешкање и једна лепа реч - ствари су због којих њихови репићи подивљају.

Прочитајте још: Два пса чекала су девет месеци да упознају свог "маленог брата" и сада су нераздвојни (ВИДЕО)

Тара није одувек била окружена гомилом паса. Али након што је усвојила једног, схватила је да може и жели да пружи љубав и дом другим псима.

Њен живот је сада поприлично шарен. Док их припрема за нови живот и сталне домове, учи их предивним стварима, а заузврат добије пуно више.

Прочитајте још: Они ће вам се увући под кожу: Ово су најнежније расе паса

Изјавила је како јој је ова одлука променила живот и да ће увек из свега тога изаћи богатија и срећнија. Овај прелепи видео приказује њен живот - живот жене која нам свима може служити као узор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas