Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ако она то каже, онда мора да је тако: СТОГОДИШЊА МОДНА ИКОНА поделила је своје савете везане за моду и стил

Модна икона која гази 100 лета, поделила је са јавношћу најбитније савете везане за моду

1661412125_profimedia-0631319536.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

„Више је више, а мање је досадно“ - један од цитата Ајрис Епфел постао је мото многих жена када је у питању њихов лични стил.

Али овај цитат није једина мудра изрека коју је изговорила у свом дугогодишњем животу. Ајрис Епфел је проживела хиљаду живота, и ако некоме треба да верујемо, барем када је у питању наш стил, то је она. Њена животна искуства и вишегодишња каријера у модној индустрији довољни су разлози да пажљиво прочитате шта икона моде има да каже.

Ова самостална предузетница, бивша дизајнерка ентеријера, модна дизајнерка и икона стила, постала је омиљена и позната по свом врхунском стилу и блиставој личности.  

Прочитајте још: Поново у ТРЕНДУ: Овај ЕЛЕГАНТНИ модел панталона стоји свима (ФОТО)

Зато данас уживамо у плодовима њене мудрости кроз њене најбоље модне и стилске цитате. Након што их прочитате, видец́ете моду другим оком.

 

"Коко Шанел је својевремено рекла да пре него што изађете из куће, обевезно скинете са себе један детаљ. Ја увек говорим да додате још један аксесоар!"

"Када се не облачиш као сви остали, не мораш ни размишљати као сви остали.”

"Не купијем ствари за које неко каже да су "Ин" или "Муст хаве". Искључиво узимам оно што ме чини срећном."

“Не постоји сума новца, која може купити стил. Он је инстинктиван.”

“Не облачим се да би ме други гледали, облачим се за себе.”

“Уколико имаш добру фризуру и ципеле, можеш све.”

“Бити лепо обучен дивна је ствар, али мислим да то не би требало бити опасно по живот.”

 

“Боја може подићи из мртвих.”

“Када нестане забаве у облачењу, осећаћеш се мртво.”

“Живот је сив и досадан. Забави се док се облачиш.”

Прочитајте још: Модели хаљина које МОРАТИ ИМАТИ ОВЕ ЈЕСЕНИ: Пристају свакој грађи и лако се комбинују

“Уколико погрешиш са одевном комбинацијом, не брини. Не постоји модна полиција, која ће те одвести у затвор.”

“Мораш покушати да оствариш шта желиш. Имаш један живот, не смеш то заборавити.”

“Не видим ништа лоше у борама. Оне су као значке за храброст.”

“За добар живот у Њујорку, две најважније ствари за жену су шофер и кабаница.”

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas