Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ако вам опада коса, одрадите овај третман код куће: Препородите власи уз помоћ три састојка

Не морате да издвајате велику суму новца, довољна су вам три састојка

1657133991_hair-loss-4818761_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Опадање косе може бити последица разних проблема - хормонског дисбаланса, стреса, одређених лекова, али и других болести. Ако вам коса опада много више него раније, потребно је да пронађете прави узрок јер тек тада можете кренути у адекватно санирање последица.

Оно што је универзално решење јесте исхрана. Трудите се да је обогатите воћем и поврћем који обилују влакнима, витаминима и минералима. Не користите агресивна средства за прање косе, али многи стручњаци препоручују и да одрадите пилинг једном недељно. Тако ћете одстранити слој мртвих ћелија и ојачати корен длаке.

Прочитајте још: Век трајања ПАРФЕМА: Како знати када је истекао рок и на којој бази мириси најдуже, а на којој најкраће трају?

Њега можете направити и сами код куће, све што вам је потребно:

  • 2 кашике апотекарске глине
  • 2 кашике топле воде
  • 1 кашика морске соли

Сједините све састојке док не добијете хомогену смесу попут пасте. Затим, утрљајте нежно у корен косе кужним и благим покретима. Оставите тако да одстоји 10 минута, па исперите темељно косу. 

Поред тога, биљке попут ловоровог листа, камилице и коприве могу ефикасно умањити проблем опадања косе.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas