Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО

Црвени нокти? О, НЕЕ! МИНТ, нуд, БЕБИ ПИНК - то су боје за ОВО лето!

Ово доба године није за црвене и нокте добро познатих нијанси, већ морате експериментисати.

1596264410_Depositphotos_83554414_xl-2015.jpg
Oglas

Због ношења заштитних маски можда нисте нарочито мотивисане да трагате за одговарајућим кармином, али зато би избор лака за нокте могао да буде инспиративан. Ако не знате одакле да кренете, ево које боје и нијансе су ове сезоне модерне.

Прочитајте још: ПЕТ фризура које можете да направите САМЕ за НЕКОЛИКО минута

Почните са кремастом минт, односно нежном нијансом зелене која подсећа на нану. Затим пређите на "нуд", односно лак у боји коже. Нећете погрешити ни са жутозлатном, која подсећа на сенф, као ни са нијансом бронзе, која оставља утисак као да сте нокте испрскали спрејом за самопотамњивање.

Жутозлатна и светлуцаве конфете чине да нокти изгледају "срећно"!

Од светлијих нијанси ту су још и пастелна бресква, за коју стручњаци за лепоту кажу да у основи представља "лето у бочици" и добро стоји дамама ма какву нијасну тена да имају.

Бирајте пастелне нијансе, попут "нуд" ФОто: Депозит

За ово доба године одлична је и беби пинк, веома неутрална, идеална за венчање али и све романтичне девојке. Лак са светлуцавим разнобојним конфетама учиниће да ваши нокти "изгледају срећно". Као да су све добре вибрације спаковане у малену боцу.

Прочитајте још: Бирајте ГАРДЕРОБУ према ОБЛИКУ ТЕЛА, проверите шта вама пристаје

Ипак, ако су ове боје преслабе за ваш темперамент, испробајте трешња црвену, лила пинк, нијансу лубенице, металик фуксију (са минијатурним сјајним тачкицама) или каменоплаву која није нападна, па ће се за њу можда определити и особе које, када је реч о лаковима, не воле "неприродне" тонове на ноктима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas