· · Коментари: 0
САВЕТ

Чувена ИНФЛУЕНСЕРКА тврди: Ових 5 ПРАВИЛА НИСКЕ девојке не смеју да ПРЕКРШЕ

Отров се чува у малим бочицама, а девојке које желе да изгледају више могу визуелно да преваре посматрача.

1597664069_DearlyBethany.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Dearly Bethany

Инфлуенсерка Дарли Бетани, коју прати скоро 700.000 пратилаца нижа од просечне висине жене, иако се то не види на фотографијама. Послушајте њене савете како она издужује фигуру.

Прочитајте још: Имамо ИДЕАЛНО место за летовање, СВЕ УКЉУЧЕНО, а уз један УСЛОВ - добијате ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: Ови ЛЕТЊИ комади гардеробе НОСИЋЕ се на ЈЕСЕН

1. Никада низак струк

Ниже девојке не смеју да носе низак струк на панталонама или сукњи, потпуно је све једно! Низак струк скраћује фигуру, а висок струк издужује. Ниске девојке обично имају тело просечне дужине, а ниске су јер, за разлику од високих жена, имају краће ноге.

Никако низак, увек висок струк Фото: Youtube/ screenshot Dearly Bethany

2. Увек купујте гардеробу своје величине

Не смањујте своју величину још више ако то не морате. Купујте увек гардеробу своје величине, избегавајте врећасте ствари, јер ћете у њима изгелдати још мањи.

Мала ташна за мало тело Фото: Депозит

3. Никада не носите огромну ташну

Прво, питање је да ли је заиста потребно да вучете много ствари ако немате малу бебу? Друго, мало ствари носе само шефови, па ћете тако оставити утисак важне особе. Треће, мале ташне су модерне.

Велике ташне носе свеже мајке и радници.

4. Покажите кожу и фигуру

Не покривајте цело тело, увек оставите неко парче коже које ће се видети. Ако не носите сукњу и не виде се ноге, покажите деколте.

Своју "ману" претворите у предност.

Носите струкирано, уске панталоне и све остале ствари које одговарају нижим женама, а у њима високе изгледају рогобатно и смешно. Своју ману претворите у предност.

Прочитајте још: Отворите широм врата: КОЖА се враћа и то у облику ОЗНА мантила!

5. Пронађите кројача

Ниже жене ретко када могу да нађу конфекцију која им савршено одговара. Често се дешава да су панталоне савршене у струку, а ногавице дугачке или је сукња одлична и предугачка. Све те проблеме решава кројачица, а мале преправке нису скупе.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.