· · Коментари: 0

Да ли сте икада пробали да ставите сребрни кармин? Уколико нисте, овог лето је права прилика за то (ФОТО)

Погледајте колико овај несвакидашњи кармин може да изгледа добро

1656502413_pexels-photo-1377034.jpeg
Фото: Пеxелс

Некада су прихватљиви били само кармини у нијансама розе, црвене и неутралне боје. Међутим, сада је време за експериментисање. 

Металик боје су биле намењене за манекенке и ретко која припадница лепшег пола има храбрости да изнесе сребрну боју на уснама. Међутим, ови кармини су хит овог лета, тако да је ово права прилика да видите да ли вам лепо стоје и да их прошетате градом. 

Фото: Пинтерест

Прочитајте још: Четири једноставне НАВИКЕ које ће вам помоћи да се решите АКНИ и МИТИСЕРА НА ЛЕЂИМА: Није вам потребно много труда и времена

Можете га носити увече када изађете у провод, а такође је погодан и за свакодневну употребу, али онда га морате стављати у мањим количинама. Изгледаћете као припадница високе моде, а овај смели потез ће вас ставити у центар пажње где год се појавите. 

Фото: Пинтерест

Ове нијансе више нису скупе и веома су приступачне. Металик нијансе ће нагласити ваше усне и оне ће бити у првом плану. Уколико не знате шта да обучете, уз сребрни кармин биће довољна само мала црна хаљина коју сигурно имате у ормару. Шминку на очима ускладите са кармином како би се боје слагале, али немојте их нагласити, да не бисте изгледали као да имате превише шминке на себи. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.