Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ЈЕ ЗОВУ НАЈЛЕПШОМ НА БАЛКАНУ: Видите је у раној младости - кажу да заслуге има и ПЛАСТИЧАР (ФОТО)

Пореде је и са Софијом Лорен.

1708688888_Madalina-Genea.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Румунска манекенка Мадалина Генеа важи за једну од најлепших жена на Балкану. Има 34 године и изглед од милион долара. Њеној лепоти нису одолели ни велики заводници као што су Леонардо Дикаприо, Џерард Батлер, као и тениср Григор Димитров.

Будући да Мадалена има извајано и затегнуто тело, многе жене се питају у чему је тајна, а она је једном приликом открила на који начин се решава евентуалног вишка килограма.

 

- Нисам лекар, па не могу да препоручим, али могу да кажем шта је мени помогло. Повремени пост често практикујем, и то на мене делује као чишћење. Пробала сам, свидело ми се и то сад често радим кад треба - испричала је Генеа за ЦанЦан.

 

Наиме, иако је данас красе пуна уста, мали нос и истакнуте јагодице, као и готово савршене пропорције тела, није тајна да је Мадалина у прошлости изгледала нешто другачије.

 

Када упоредите фотографије некад и сад, јасно је да је и те како "дорадила" одређене делове којима није била задовољна, као и да је тренинг свакако учинио своје.

 

Италијански медији су у једном тренутку писали и да је лепа Румунка у једном тренутку додатно сузила врх носа, дорадила јагодице, и мачије очи, као и да је уградила силиконе у груди.

Фото: Канал Д принтскрин

А када упоредите фотографије, јасно је да можда у свим овим нагађањима има истине.

(Курир Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas