Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Драге даме, ове ситнице мушкарци никако не воле да виде на женама

Нова научна истраживања показала су да мушкарци све више обраћају пажњу на природни изглед жене

1606152353_zene.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Оно што највише смета јачим половинама је претерана шминка и нападан изглед жене.

Прочитајте још: Ствари које морате ИЗБАЦИТИ ИЗ ОРМАРА до своје 30-те

Сређивање је, наиме, један од омиљених женских хобија. Са савршеном шминком свака жена се осец́а атрактивније и пожељније, па није чудно како сваки ноц́ни излазак заврши са циљаним припремама које могу да потрају и сатима.Судец́и по последњем истраживању, овакве рутине мушкарцима баш и нису привлачне.

Фото: деспоситос

Мушкарцима обухваћеним истраживањем показане су фотографије жена које су се саме дотерале за вечерњи излазак. Поред тих фотографија изложене је још неколико оних на којима те исте жене имају све мање и мање шминке на лицу.

Задатак који су кандидати добили био је да одаберу фотографију на којој жена изгледа најатрактивније, а резултати су били заиста интересантни. Готово сви мушкарци за најљепшу фотографију издвојили су ону на којој жена има чак 40 одсто мање шминке на лицу од првобитне, на којој је била потпуно нашминкана.

- Не разумем и мислим да никада нец́у разумети зашто жене стављају толико шминке на лице... Не свиђа ми се када видим лепу жену са зацрњеним очима и уснама које се сјаје као диско кугла. Стварно не волим када жена на лице стави толико шминке да не могу ни да наслутим како она заправо изгледа -  само су неки од коментара мушкараца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas