Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џулија Робертс открила тајну МЛАДОЛИКОГ изгледа у шестој деценији живота: "Стављам главу сваке друге суботе на 18 сати у теглу"

Џулија Робертс има јако необичан трик за лепоту и младолик изглед

1706004796_1705407730_c90523d577b1c7b0bdb5c7a23ff03f864918ca33-65af913ca29f3.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џулија Робертс, добитница Оскара за најбољу главну глумицу у филму "Ерин Брокович", препознатљива је по свом широком осмеху. С годинама је развила и јединствени стил који пркоси трендовима. У интервјуу који је недавно дала за магазин "Вог", навела је да себе види као природну, приступачну особу, а не као велику звезду. Ипак, многе фасцинира њен младолики изглед у 56-ој, а на питање о томе како га постиже, Џулија је одговорила:

- Кисељење у тегли. Стављам главу сваке друге суботе на 18 сати у теглу. То чини чуда, али мирис је ужасан.

Шалу на страну, Џулија истиче да је кључ њеног изгледа искључиво у људима и искуствима који улепшавају њен живот.

- Добри гени, испуњен живот и, мада то обично говорим као шалу, верујем у љубав доброг човека. Верујем да ме мој муж воли и брине се о мени, што ме чини веома, веома срећном. Када видите некога ко је срећан, није важно колико година има."

Присетила се и једне реченице коју је давно чула, још док је била изузетно млада и није имала ниједну бору:

- Живиш живот са својим лицем до 50. године, а онда носиш свој живот на лицу - рекла је глумица, а сматра да је за њену популарност и привлачност, између осталог, важно то што одаје утисак приступачности.

- Ако ме неко види у продавници и пита ме 'Зашто си се тако ошишала?', то није из непристојности, већ просто људи имају осећај да ме добро познају, да сам неко ко сваке недеље седи иза њих у цркви - објаснила је Џулија.

- То је оно када имате осећај да разумете некога, иако га не познајете. Претпостављам да у већини улога релативно личим на себе - додала је глумица и присетила се улоге у филму "Нотинг Хил" која јој је била изузетно захтевна. Како каже, мрзела је да се облачи као филмска звезда коју је играла, па је у једној чувеној сцени чак инсистирала да носи сопствену одећу.

- Биле су то моје папуче, моја слатка, мала, плава сомотна сукња, мајица и један кардиган.

У интервјууу, Џулија Роберт се такође осврнула и на своју одлуку о томе да се на телевизијском екрану не појављује гола.

- Не желим да критикујем туђе изборе, али је мој да се не скидам на филму. Заправо, бирам да не урадим нешто, за разлику од избора да урадим нешто - објаснила је Џулија.

Између осталог, навела је да помало жали због тога што није ишла на факултет, али да то просто није било оствариво због финансијске ситуације њене породице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas