Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

ПЕТ правила како да носите НЕОН боје, а да не будете СМЕШНИ

Лето је период флуоросцентних ствари

Depositphotos_25548765_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Лето са собом доноси лепо време и лепо расположење. У тренду су шарене ствари, веселе боје, али и флуоресцентне. Неон боје ће увек бити у моди, а ми вам откривамо пет правила како их можете комбиновати.

Прочитајте још: ПЕТ фризура које можете да направите САМЕ за НЕКОЛИКО минута

Фото: Депозит

Не претерујте

Немојте се бојати да носите флуоресцентно у комбинацији са другим бојама, али немојте претеривати. Мало неон боје ће бити довољно да привучете пажњу и оставите утисак.

Модни додаци 

Модни додаци такође су одличан избор помоћу којег у свакодневне комбинације можете уврстити неонске боје, а да притом не изгледају пренападно. Они су најбржи и најједноставнији начин да експериментишете с трендом.

Прочитајте још: ДЕЗЕН који ће владати овог лета носиће се од ГЛАВЕ до пете

Пазите на тен коже и боју косе

Изаберите неон нијансу која вам се највише допада и која највише одговара вашем тону коже и боји косе. На пример, ако вам је лице бледо, тада жута и наранџаста неће изгледати добро на вама. Уместо тога, узмите светлије боје попут ружичасте или плаве. Неонско плава изгледа добро уколико имате плаве очи, а жута и наранџаста одлично истичу тамну косу.

Фото: Депозит

Где носити

Не бисте требали носити јарке неон боје у канцеларији, на интервју или током било којих других пословних активности. Ипак, не оклевајте да носите неонске боје за неформалне прилике. За било који други догађај који захтева високу моду, неон боје свакако могу да истакну ваш стил! Не заборавите на плажу, на њој се најлакше носи!

Прочитајте још: Пијете кафу сваки дан? Ево како да искористите талог у сврху ваше лепоте (ВИДЕО)

Црно-бела комбинација 

Нећете погрешити уколико комбинујете неон боју са црно-белом комбинацијом. Она је увек модерна било да се ради о пругама или туфнама, а савршено се носи и уз неонске одевне комаде. Обуците, на пример, црно-бели топ на пруге уз неон жуту боју, или уз црно-белу хаљину понесите неон торбицу и ципеле у истој боји.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas