Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешка коју жене често праве приликом наношења МАСКЕ ЗА КОСУ: Овако ће имати бољи ефекат

Маска за косу може да вам помогне да опоравите власи косе у кућној варијанти

1705405832_shutterstock_1301353666.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Маске за косу су концентрисаније верзије регенератора и стога им је потребно више времена да се њихови хранљиви састојци апсорбују и продру у косу.

Једном или два пута недељно, након прања шампоном и балзамом потребно је нанети маску како би ваша коса била хидрирана и здрава.

Да ли је боље да нанесете маску на суву или мокру косу?

Вец́ина нас је навикла да маску наноси на веома мокру косу, услед чега маска веома брзо „клизи” са водом и не упија се, а са друге стране састојци немају времена да продру дубоко у косу. Шта треба да урадите? Према речима фризера, маску треба нанети на влажну косу како бисте максимално искористили маску. Благо влажна коса је прилично порозна (у поређењу са сувом), што је чини идеалном основом за упијање хранљивих материја из маске.

Одмах након прања, осушите косу малим пешкиром (идеално од микровлакана) или памучном мајицом, упијајуц́и пуно воде. Овај покрет ц́е помоц́и састојцима маске да продре дубље у косу.

Маску распоредите по целој дужини косе (нагласите дужине и врхове) и оставите да делује потребно време. На крају је добро исперите.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas