· · Коментари: 0
РЕВОЛУЦИОНАРНО

Хаљине "за спавање" су преплавиле улице: Инфлуенсерке их обожавају због савршеног споја удобности и шика! (ФОТО)

Нап хаљина је савршен комад гардеробе за вреле летње дане.

1626332103_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ emilygodoy

Због чега је нап хаљина револуционарна?

Првобитно замишљена као спаваћица, дизајнирана је да вам пружи сву могућу удобност. Најчешће су памучне, шире се ка доле и одлично вас расхлађују током лета.

Прочитајте још: Права богиња! Карла Бруни у шестој деценији прошетала опасну хаљину у Кану! (ФОТО/ВИДЕО)

Захваљујући америчкој модној кући, почеле су да се носе и као хаљине за напоље. Можете само да замислите који осећај комфора пружа хаљина која је била спаваћица. Уз дирајнерске исправке, постала је стајлиш и шик, па ћете изгледати разиграно где год да кренете.

Једном када је обучете, нећете хтети да је скинете.

Одлично се компинује уз различиту обућу и накит. Можете се играти од стила спортске елеганције, савршеног за јурцање по граду, до комбинације за вечеру крај мора.

Ове хаљине сигурно виђате свуда на улицама, јер су, захваљујући модним инфлуенскеркама са Инстаграма постале хит овог пролећа/лета. Долазе у разним дезенима, од обичних белих до хаљина упечатљивог цветног дезена, јарких боја. Такође, постоји неколико варијанти рукава, па на улици можете видети нап хаљине са бретелама на везивање, пуфнастим рукавима, отворена рамена и слично.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Tran (@etherealtype)

Прочитајте још: Шепурење може да почне: Марион Котијар и Бела Хадид обележиле прво вече Канског фестивала! (ФОТО/ВИДЕО)

Овај модел хаљине свима добро стоји и због тога је жене посебно воле.

Свака дама би требала да има један модел нап хаљине у свом ормару. Пригрлите спој шика и удобности и уживајте у лету.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.