Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО СЕ РАНИЈЕ НИСМО СЕТИЛЕ? Девојка показала како да се загрејете ако носите сукњу зими и ОДУШЕВЉЕНИ СМО једноставним триком (ВИДЕО)

Зимска сезона је иза угла и док долази хладно време, нема разлога да изгледамо мање елегантно.

1635848843_Untitled.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/елизабетхфортмеyер
Oglas

Са хладним јутрима пред нама, идеја о хулахопкама може нас најежити и само знамо да нас никада не загреју тако како тврде. На нашу срећу, ТикТок нам показује како можемо да будемо утопљени и у танким чарапама, а да не покваримо свој елегантан изглед.

Прочитајте још: БЕЗОБРАЗНО СЕКСИ: Две комбинације Дамиана Давида за којима су девојке полуделе! (ФОТО)

Изгледа беспрекорно

ТикТок корисник @елизабетхфортмеyер навикла је да даје модне савете и трикове, тако да није било изненађење када је имала трик и за ову борбу кроз коју сви пролазимо.

Одговарајући на питање "Како носите сукње зими? да ли носите хеланке испод и ако носите какве?" Елизабет нам је дала цео видео да нам открије тајну.

@елизабетхфортмеyер

Реплy то @коол.цхицк анд тхеyре софт со ит’с море цомфортабле тхан регулар тигхтс

♬ оригинал соунд - Елизабетх Фортмеyер

Објаснила је да испод танких чарапа/хулахопки увек обачи и дебље хеланке у боји коже. На тај начин се одмах утопљава, а да може да носи и омиљене сукње.

Пратиоци су се одушевили и назвали Елизабет "најгенијалнијом особом икада".

Када будете видели фотографију на крају елизабетиног видеа, биће вам јасно и због чега.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas