Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колико често треба да користимо РЕГЕНЕРАТОР ЗА КОСУ? Ово је први знак прекомерног коришћења

Колико често треба да перемо косу? Ово је можда најчешће питање које се поставља фризерима.

1666005033_35c4954bc2449a6abff32c21f7eaa8ea00405195.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Одговор не може да буде једноставан већ зависи од типа косе и начина живота. Неки људи "морају" да шампонирају косу свакодневно, док други могу да издржи и недељу дана.

Али, да ли иста правила важе и за регенераторе?

Коришћење регенератора

- Препоручио бих да косу увек шампонирате и кондиционирате заједно. Шампон је одличан за чишћење коже главе и саме косе, али ће вероватно да остави вашу косу мало "жедном" влаге. Баш као што не бисте опрали лице без наношења хидратантне креме, пожелећете да нахраните своје праменове хранљивим материјама након прања. Дакле, брз и једноставан одговор: косу треба да кондиционирате сваки пут када је оперете шампоном - каже за мбг стилиста из Андреа Јацлин.

Прочитајте још: Грешка коју сви правимо приликом прања косе: Препородите косу помоћу састојка који сви имамо у кући

Да ли користимо превише регенератора?

Прекомерно коришћење регенератора може да занчи две ствари: или користите превише регенератора или не исперете производ довољно темељно. Најчешћи знак је да вам је коса изгледа масно одмах након прања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 


 

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas