Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Летње фризуре које остављају без даха: Изгледаћете модерно, а неће вам бити вруће (ФОТО)

Фризуре које су идеалне за летње дане

1657722554_pexels-photo-1670467.jpeg
Фото: Пеxелс
Oglas

Уколико тражите фризуру која ће вам омогућити да изгледате модерно и у тренду, а да вам не буде вруће, погледајте ове предлоге. Овакве фризуре су идеалне за вреле летње дане, а изгледаћете као да сте изашли из фризерског салона. Оне су веома једноставне, свако их може направити. Без обзира на то да ли сматрате да нисте довољно вешти, или да немате довољно стрпљења, оне ће вам одузети јако мало времена и труда.

Прочитајте још: Анђелина Џоли прошетала сандале које свака жена треба да има: Холивудска глумица поставила нови модни тренд (ФОТО)

Одговарају сваком облику лица, а можете их носити преко дана у некој опуштеној варијанти, али и увече уз елегантну хаљину за излазак. Са њима ћете бити у центру пажње где год да се појавите, а погодне су за било коју дужину косе.

Фото: Пинтерест

За ову фризуру ће вам бити потребно неколико гумица. Њихов број зависи од дужине ваше косе. Прво вежите високи реп, а затим га подеите на неколико једнаких делова. Сваки део вежите другом гумицом и добићете овај занимљив и несвакидашњи високи реп. 

Фото:Пинтерест

Када је у питању ова фризура, поступак је исти, само овога пута не везујете један високи, већ два ниска репа. Поделите косу равномерно и поделите сваки реп на једнаке делове. Вежите их и спремни сте за излазак.

Фото: Пинтерест

Трећа фризура захтева најмање труда, али ће вам бити потребна марама. Прво вежите реп обичном гумицом, а затим узмите мараму која се слаже уз вашу модну комбинацију и вежите мараму преко гумице. Постоје и гумице за косу које имају наставак у виду мараме, па можете користити и само њих. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas