Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАНИКИР ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Савршена идеја за новогодишње нокте

Многе жене су луделе за ноктима које је имала принцеза Дајана

1703600250_1687787299_dfd83b4f088a883484970e34bbc8ea2183f451b1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Дајана је упамћена због своје лепоте, грациозности, добротворног рада и фантастичног смисла за моду. А и дан данас многе жене широм света желе да изгледају баш попут ње. Тако се и копира сваки део њеног стила, од фризуре, преко накита до одеће, шминке и маникира.

А краљевски лак за нокте је већ дуго тема разговора јер се шушка да чланице краљевске породице морају да носе неутрални лак за нокте.

Краљица Елизбета ИИ славно је носила нежно розе нијансу лака, а принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, такође је позната као обожаватељка неутралних нијанси. Међутим, Дајана је прекршила краљевски протокол док је носила своју легендарну 'осветничку хаљину', упаривши храбар изглед са још одважнијим црвеним лаком на ноктима.

Ипак, тај црвени лак није био њен заштитни знак, већ неутрални француски маникир са светлуцавим надлаком. А пажљиво истраживање трендова ноктију које је спровела "Фресха", онлајн бјути сервис, открило је да ће Дајанин маникир да буде врло популаран ове сезоне.

Ако желите да додате дашак класе, размислите о додавању седефастог горњег слоја француском маникиру, баш као Дајана, јер је то сјајан начин да модернизујете класични стил.

Предвиђа се да ће чланови краљевске породице да буду извор инспирације за многе који гледају последњу сезону "Круне".

Савети за Дајанин маникир

Нека буде кратко и слатко. Наиме, последњих година су дуги нокти били у моди, али Дајана се обично одлучивала за краће, природне нокте – што такођр захтева мање одржавања.

Први корак је да се побринете да су нокти чисти и фино обликовани,а следећи корак је неутрална база.

Одабери меку, неутралну нијансу као основну боју. Будући да је већина неутралних лакова прозирнија, требало би да додате неколико слојева ове подлоге.

Ниједан француски маникир није потпун без препознатљивог белог врха. Дајанин маникир имао је врх који није био претерано дебео или танак; уместо тога следио је кривуљу и дебљину врха њеног природног нокта.

А за горњи слој одаберите неки бисерни, благо хромирани лак. Трансформише изглед из основног маникира у нешто због чега ће сви бити одушевљени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas