· · Коментари: 0
ЦИПЕЛЕ

ИДЕАЛНЕ И ЗА ЈЕСЕН: Овог лета су се највише носиле МУЛЕ! Креатори су понудили и своје НАЈБОЉЕ верзије (ФОТО)

Ово су једине папуче у којима жена увек изгледа елегантно.

1593423477_papuceJelena.jpeg
Фото: А. М.

Ове папуче су се носиле још у старом Риму, али у Европи нису популарне до 16. века. Поново су постале популарне захваљујући лепотицама са Блиског истока.

Прочитајте још: БАКИН ШТРИКЕРАЈ ће овог лета вредети као суво злато, ево и за шта ће вам требати

Готово да не постоји модни креатор који није понудио своју верзију "муло папуча". Реч је равној обући, покривених прстију и отворене пете. Најчешће има каишић преко риса и из даљине делују као да жена носи мокасине.

Проглашене су ципелама године 2017. Ипак, модерне су постале тек овог лета.

Удобне Фото: Youtube/ screenshot Lizzy Hadfield
Слажу се са панталонама, сукњама, бермудама, па и вечерњим хаљинама!

Веома су удобне, слажу се са сукњама, панталонама, бермудама, па и вечерњим, дугачким хаљинама. Могу бити у свим бојама и са најразличитијим украсима.

Већина креатора је понудила своју верзију муло папуча, па се тако купити у сребрној боји, са анимал принтом, украшене златним шљокицама, цвећем, бобицама, коцкицама...

Муло папучама су нови живот удахнули Италијани, а прво су се појавиле у Венецији. Уосталом, у Италији се муло папуче, захваљујући благој клими, носе већи део године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😍😍😍😍😍😍😍 . . . . . #boatarde #mule #novidades #news #shoes #loveshoes #calçados

A post shared by LOJA CARÍCIA 👠👜 (@caricia_oficial) on

Прочитајте још: Пронађите идеалан модел ФАРМЕРКИ, који идеално пристаје уз вашу ФИГУРУ

Постоје и мушке муло папуче и веома су елегантне, а носе се уз бермуде или панталоне са подврнутим ногавицама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.