· · Коментари: 0
стил

Најбољи и најгори начини да носимо ХУЛАХОПКЕ: Један виђамо све више (ФОТО)

Када нам током зиме досади ношенЈе фармерки и панталона можемо да пређемо и на сукње, хаљине или шорц уз фину комбинацију са хулахопкама.

1642428316_3cfccdd6713a2576f45d8b0373c9aa6a51dd7088.jpg
Фото: Депосит

Хулахопке нам омогућавају да краће хаљине и сукње чак и када је напољу хладно уместо да свој зимски стил смањимо само на панталоне, чизме и џемпере.

Хулахопке у комбинацији са одећом

Постоји много различитих стилских опција са хулахопкама које су модерне, безвременске, и што је најважније топле.

Прочитајте још: Праве разлике између бронзера и руменила: Чему служи једно, а чему друго?

Један од модернијих начина да их стилизујемо и направимо интересантан зимски стајлинг је да их упаримо са шорцевиама, наравно, дебљим. У последње време то је кожни шорц, а уз чизме и белу кошуљу нема простора за грешку. Такође, можете да га понесете и уз блејзер од твида, материјала који нам се недавно вратио на велика врата.

У случају да се одлучите за хулахопке са принтом, нека одећа буде једноставна.

Стилске грешке приликом ношења хулахопк:

  • Прво главно правило је да се хулахопке не носе са отвореним ципелама. Хулахопке се најбоље слажу са  чизмама, мокасинкама или затвореним ципелама, али не и сандалама.
  • Још једна грешка у стилу коју треба избегавати је упаривање шарених хулахопки или дезена са одећом која је упечатљива, јарких боја или има неки дезен. Овакве хулахопке треба упарити са пригушеним, једноставним комадима одеће.
  • Такође грешка коју не треба правити је ношење мрежастог унихопа током дана, оставите их за вечерње изгласке, а током дана брајте "пригушеније" моделе.
     
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.