Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Најпознатији ХОЛИВУДСКИ ШМИНКЕРИ ОТКРИВАЈУ: Мејкап трендови који ће завладати у 2022.години (ФОТО)

Шминкери највећих холивудских звезда, сматрају да ће ови трендови завладати мејкап сценом у 2022.

1644999010_woman-g4133e8a83_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ревије најпознатијих светских модних дизајнера најавили су долазак јарких и неон боја за надолазеће пролеће. У упадљивијим тоновима биће и мејкап - многи ову годину називају годином сјаја, руменила и металик шминке.

Алан Авендањо, шминкер најпознатијих лица Холивуда као што су Ванеса Хаџенс и Џоди Тарнер-Смит, сматра да ће ова три тренда бити потпуни хит, а са својим клијенткињама приказао је како ће они изгледати.

Прочитајте још: ЈАБУКОВО СИРЋЕ У НЕЗИ КОЖЕ: Чудотворна моћ у скидању СТАРАЧКИХ пега

1. Металик шминка

 Алан сматра да ће металик нијансе бити потпуни хит целе године. Ови тонови појачаће ваш мејкап и дати му ефектну и упечатљиву ноту. Не морате бити професионалци - са лакоћом можете нанети металик сенку на очи и уз то она ће се брзо осушити.

2. Контурисање руменилом

"Руменило ме враћа у 80-те—све је у томе да нанесете руменило све до слепоочница. Руменило заиста оживљава лице и наношење те боје на слепоочнице, јагодице и јабучице образа подиже и уоквирује лице. Било да је у питању течно или кремасто руменило, почните од светлих и надограђујте" - наводи Алан.

Прочитајте још: Мода коју треба да потражимо у ПРОЛЕЋЕ 2022: ЧЕТИРИ ТРЕНДА са краја прошле године добијају наставак (ФОТО)

3. Глитер и сјај

Ванеса Хаџенс нам је показала сву раскош и ефектност сјаја за усне и шљокичавих нијанси на очима.

Сматра се да је управо друга сезоне тренутно једне од најпознатијих серија - Еуфорије, најавила овај тренд. Пуне, једре и сјајне усне уз глитер на очима  већ су завладале Холивудом. Уз овакву шминку оставићете снажан печат где год да се појавите.

   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas