Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ КЕРАТИН: Све што вам је потребно су три састојка која већ имате код куће

Испробајте домаћи кератин који вам може помоћи да исправите косу

1692011418_Foto-Shuttertsock.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Исправљање косе кератином већ годинама је веома популаран, а многе даме обрадоваће чињеница да овај ефекат могу да постигну и код куће.

Како се појавио у фризерским салонима, третман кератином је постао веома тражен. Кератин исправља косу и даје јој свиленкаст и заглађен изглед.

Захваљујући њему, оштећена и сува коса почиње полако да враћа свој сјај и густину, а одржавање је драстично лакше коса се само просуши феном и без фенирања и коришћења других средстава остаје равна и сјајна.

На радост многих припадница лепшег пола, домаћа варијанта кератина може се направити и у кућним условима. Ово је далеко једноставнија и јефтинија варијанта, с тим што треба имати у виду да се не ради о дугорочном решењу, као када су у питању третмани у салонима, али се свакако добија сличан ефекат.

Потребно је:

- 1 шоља воде

- 2 кашике кукурузног брашна

- 1 кашика беби уља.

Поступак:

У воду сипати кукурузно брашно, сачекати да прокључа, па мешати док се не згусне. Додати беби уље, па поново промешати. Сачекати да се прохлади, па нанети дуж целе косе и оставити да одстоји 20-25 минута. Након тога регуларно опрати косу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas