· · Коментари: 0
МОДА

Не постоје РУЖНИЈЕ панталоне, носиле су се 90-их и ВРАЋАЈУ се на улицу!

Да ли је могуће да се апсолутно сви модни трендови "деведесетих" враћају ове године?

1599042284_NaomiSHiga1.PNG
Фото: Youtube / screenshot Naomi Shiga

Карго панталоне, широке мини сукњице са ланцима, фармерке и сако шта још може да се "извуче" из ормана деведесетих година прошлог века?

Прочитајте још: Угледајмо се на наше баке: Направите прелепе ЛОКНЕ уз помоћ ТРАКЕ ЗА КОСУ (ВИДЕО)

Фото: Youtube / screenshot Naomi Shiga

Па, наравно, бициклистичке панталоне са дуксом! Тако их је носила Леди Дајана, а тако их сада поново носедевојке широм света!

90. су очаравајуће у сваком погледу!

Деведесете године прошлог века су за младе генерације, очигледно очаравајуће, јер не само што слушају музику из тог времена, гледају серије које су тада биле популарне, него се и облаче на тај начин!

1.Велики блејзер и фармерке Џулија Робертс

Легендарна је слика Џулије Робертс коју су папараци "ухатили" на аеродрму, а она је обучена у фармерке и широки блејзер. Међутим, такве слике имају све модоне иконе тог времена попут Витни Хјустон или Клаудије Шифер. Креатори су већ најавили повратак сакоа. Сако и фармерке су поново модерни. И то веома!

Мала напомена: фармерке треба да буду увучене у чизме!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Checkmate X 😎

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

2. Широка мини сукњица Клаудије Шифер

Зои Кравиц је прва понела широку мини сукњу и добро јој стоји. То су, практично, сукњице навијачица које су се деведесетих година носиле каишем попут ланца, са топићем или кошуљом везаном на пупку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#highfidelity on @hulu. just sayin. 🤘🏽

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

 

3. Бициклистичке и дукс принцезе Дајане 

Фото: Youtube / screenshot Naomi Shiga

Дајана је била енглеска принцеза, али је редовно вежбала и у моду је увела тесне бициклистичке панталоне до колена које је носила са широким дуксом преко, патикама и белим спортским чарапама.

Патике и беле чарапе су најважнији детаљ!

Данас млади не само што купују ретро-тренерке већ траже и бициклистичке панталоне.

Али за многе су управо бициклистичке панталоне најружнији одевни комад.

4. Карго панталоне као репери

Први репери су носили џакасте фармерке, трегерице, дизел фармерке које су им спадале са кукова. Инфлуенсери и светске звезде се труде да изгелдају што опуштеније, а овакве џакасте панталоне су најбољи доказ да им "није важно" како изгледају.

Карго панталоне из чијих џепова висе ланци су сада ултра модерне, а носе их и момци и девојке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌶(stole @jesserutherford ‘s overalls)🌶

A post shared by DEVON CARLSON🦋🍒🌈 (@devonleecarlson) on

Прочитајте још: БИКИНИ је прошлост, живео ДУБОКИ купаћи костим!

Уколико немате орман у којем можете да пронађете ове делове гардеробе из деведесетих - правац радња, јер све је ретко из последње декаде 20. века поново модерно!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.