Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одаберите одговарајућу боју одеће према БОЈИ КОСЕ: Шта треба да носе плавуше, а шта бринете?

Сваке сезоне мода доноси нове боје.

1699614233_shutterstock_2195954795.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Једне године су то сви тонови сиве, друге - ружичасте, а треће - плаве у свим нијансама. Да ли смемо прихватити све оно што се носи?

Модерну боју можемо прихватити само ако смо сигурни да нам пристаје. Навешћемо које боје поједини типови жена никада не смеју да усвоје или, још боље, које боје можете у сваком случају да носите.

Црнке - могу да прихвате без много размишљања белу боју, беж, светло зелену, сиву, окер, жуту, ружичасту, наранџасту, тикриз, љубичасту.

Плавуше - најбоље изгледају ако носе белу, плаву (у свим нијансама), ружичасту, светло и тамно сиву, смеђу, светло и тамно зелену, тиркизну и црну боју.

Бринете и риђокосе жене треба да се одлуче за светло и тамно зелену, све нијансе плаве, белу, љубичасту, црну.

Жене у зрелим годинама треба да избегавају јарке боје, нијансе азурно плаве и пинк, али и неке пастелне тонове који лоше пристају њеном тену и коси. Бела боја пристаје свим типовима жена, па и зрелим женама.

Старије жене воле љубичасту боју и то с правом, јер љубичаста иде веома складно са седом косом и прозирним теном. Женама са седом косом и теном који више не подноси интезивну шминку најбоље пристају боје челика, пепела - за дан, а боја бисера и голубје плава боја за вече. Браон нијансе им такође пристају, под условом да је тен свеж.

Старије жене не треба да претерују са детаљима на хаљинама, костиму или капуту. Велика количина чипке, набора, великих машни, копчи и украса не пристају најбоље старијим женама. Пожељно је да се одлучите за дискретну белу крагну, ниску бисера или ланчић са перлама у светлој боји.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas