Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ФРИЗУРА ПРИСТАЈЕ СВАКОЈ ЖЕНИ: Апсолутни је хит годинама (ФОТО)

Када жена одлучи да промени нешто на свом изгледу, одабир праве фризуре је кључан. Ако нисте сигурни што би била најбоља опција за вас, препоручљиво је послушати савете стручњака који тврде да постоје одређене дужине и облици косе који одговарају свакој жени.

1710404789_shutterstock_92832922.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Признати стручњаци широм света тврде да средња дужина косе, односно она која досеже до рамена или је испод њега, пристаје сваком облику лица и текстури косе. Ова категорија укључује фризуре које нису прекратке боб фризуре, али ни оне с екстремно дугом косом која досеже испод средине леђа.

Средња дужина косе олакшава одржавање и пружа довољно простора за експериментирање, омогућавајући вам да одаберете равну или степенасту фризуру, са или без шишки.

Ако већ имате дугу косу, ово је савршен начин да освежите свој изглед без радикалних промена и без страха од незадовољства новим стилом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Такође, фризура до или испод рамена је једноставна за стилизирање и одржавање. Ова класична фризура ће визуално помладити ваш изглед.

Ова јединствена и ласкава фризура је такође идеална за ситуације када желите косу везати у реп или је подићи у пунђу.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas