Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Ово су ТРИКОВИ за савршено НАНОШЕЊЕ РУМЕНИЛА: Даће вашем лицу СВЕЖИНУ и лепши изглед

Завршни потез приликом шминкања је наношење руменила. Целокупном изгледу дају свежији и лепши изглед

1597219086_makeup-3907712_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ипак, многе жене не користе руменило јер не знају како правилно да нанесу или нису сигурне око нијансе, а да делује природно на лицу. Када желимо да уморном лицу дамо свежину, руменило је најбољи избор.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ
 
Постоји неколико одличних савета и трикова уз које ће наношење руменила постати једноставно.

Припремите кожу

Пре наношења руменила намажите хидратантну крему. Ово правило важи за све типове коже.

Одаберите праву нијансу

У понуди маке-уп брендова пронаћи ћете ћеш широку палету нијанси кад су у питању руменила па је питање - коју одабрати? Кључно је погодити праву нијансу јер ће само тако руменило изгледати лепо и свеже.

Прочитајте још: Поломио се нов КАРМИН! То није трагедија, брзо по УПАЉАЧ! (ВИДЕО)

Ако имате јако светлу и бледу кожу, бирајте нежне ружичасте нијансе руменила које на светлом тену неће деловати превише наглашено. За средње светли тон коже, испробајте руменило у нијанси брескве које ће том тену дати здрави и лепи сјај. Ако имате златни или маслинасти тен, најбоље је бирати топлије нијансе руменила које лагано вуку на наранчасте и смеђе тонове.

Прах, крема или камен

Фото: Пиxабаy

Осим одабира праве нијансе, врло је важно да пронађете и идеалну формулацију руменила које ће се најбоље стопити са вашом кожом. У зависности од тога да ли имате суву, масну или мешовиту кожу, бирајте руменило у праху, креми или камену.

За масни тип коже најбољи избор су руменила у камену, а за нормалну и мешовиту кожу одличне су кремасте формуле које заправо одговарају свим типовима коже и долазе у бројним нијансама те кожи дају здрави и младолик сјај. Ако имате јако суву кожу испробајте руменило у праху.

Прочитајте још: СУПЕР САВЕТИ: Ево како да руж остане постојан и испод заштитне маске за лице

Четкица

Руменило ће изгледати лепо само ако се наноси правилно. Најбоље четкице за руменило су оне са густим, меканим и нежним длачицама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas