Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет најбољих фризура за ТАНКУ КОСУ: Учиниће је пуном волумена

Многе жене имају проблема са танком косом, која је склона исушивању, ломљењу и слабом волумену

1705928555_shutterstock_2339499311.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Стручњаци сматрају да 5 фризура могу да додају пуноћу коси и подигнут изглед.

1. Боб са тупим крајевима

Шишање боб фризуре може додати елемент дебљине и структуре чинећи косу пунијом, наводе стручњаци. Боб фризуре са обрнутим крајевима инспирисане 90-им годинама су постале апсолутни хит. Изглед који никада не излази из моде и који је идеалан за жене са танким крајевима како би им коса изгледала гушће.

2. Пикси фризура

Ништа не зрачи самопоуздањем као пикси фризура. Жене са танком косом треба да се одлуче за овај стил уколико не воле да много времена спремајући се и намештајући косу. Краћа дужина минимизира тежину косе, омогућавајући природно подизање корена, поручују са сајта Бест лифе.

3. Угаони боб

Стручњаци препоручују да испробате угао, који може да вам помогне да привучете поглед на геометрију косе, а не на њену дебљину праменова.

Дуги боб а благим угловима додаје пуноћу око лица. Свестран је и добар за тању косу тако што даје облик  без претеране слојевитости. Асиметрични праменови нуде сличне предности, додајући дубину, димензију и илузију више косе.

4. Фризура са меканим, вучијим крајевима

Ако сте отворени за храбар изглед, мекана длака је све што вам је потребно да учините вашу косу бујнијом. Модерна фризура, са танким врховима и минималним слојевима даје сложену и густу текстуру.

5. Коса са дугим крајевима и густим слојевима

Дугачки слојеви уоквирују лице дајући гламурозан и женствени изглед.  Уз задржавање дужине, дуги, суптилни слојеви могу учинити да коса не изгледа ретко већ густо.

Дуги слојеви се режу под оштријим углом, што значи да слагање почиње ближе корену како би се коса подигла. Додајте крему за повећање волумена или спреј за текстуру на косу пре стилизовања да бисте постигли најбоље резултате.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas