Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Показала је како се МАЈИЦЕ ОТВОРЕНИХ ЛЕЂА најбоље носе: Tри правила су КЉУЧНА

Будите и ви модни зналац.

1602150654_Depositphotos_127389668_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мајице, тунике и топови са деломично или потпуно отвореним леђима намењене су женама са исклесаним леђним мишићима и авантуристичким модним духом. Ако желите да будете једна од њих, ево на шта треба да обратите пажњу.

Било да је хладно или топло време, жене ће све урадити зарад лепоте. Тако и мајице отворених леђа могу се носити у свако доба године и у већини прилика.

Желите успешно да носите мајице отворених леђа? Ево којих се правила ваља придржавати:

1. Пркошење гравитацији

Мајица или топић отворених леђа најбоље ће пристајати младој жени с компактним телом и мањим грудима које лакше пркосе гравитацији. Другим речима: овакав одевни комад најбоље че пристајати телу које није спутано грудњаком, и не открива везице, копчице и друге позадинске делове доњег веша.

Прочитајте још: БЕЛА КОШУЉА на милион начина: Ово је ОБАВЕЗНИ КОМАД ОДЕЋЕ сваке жене (ФОТО)

Фото: Депозит

2. Невидљива "подршка"

Жене које су навикле да носе хаљине отворених леђа попут Еве Лонгорије знају све трикове заната. Морате ли спутати груди прије шетње градом, а желите показати гола леђа – набавите силиконски самостојећи грудњак или лепљиве траке које се постављају испод груди, подижу их и тако вам пружају подршку без неугодноог извиривања.

Прочитајте још: Припремите се за ХЛАДНЕ ДАНЕ: Ови ЏЕМПЕРИ се враћају

3. Делимична заводница

Грудњак је дозвољен ако одаберете трендy топић са делимично отвореним леђима. Ако желите да истакнете горњи део леђа, набавите "лоw страп" грудњак који се копча ниско на телу – изнад задњице. Разоткрити можете и доњи део леђа, а тада је класичан грудњак и више него добродошао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas