Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

ЧЕСТИТАМО, ово су ДОБИТНИЦЕ Nuxe козметике

Ваш нови, омиљени портал Магазин Новости наставља да дарује!

Prodigieux_HuileProdigieuseRiche_2018_shadow.jpg
Oglas

Три најбрже три даме добиле су на поклон Huile Prodigieuse klasik 100 ml, а оне су:

  • Андреа Трипковић, Вождовац
  • Мирјана Средојевић, Крагујевац
  • Данијела Стојшин, Нови Београд

  Које Чаробно уље си ти?

Фото: Nuxe

Цвеће, злато, богатство… Тешко је у барем 3 речи описати први утисак када на кожи осетиш ту чаролију.Лепота се кажу крије у малим стварима. А ми можемо рећи да се крије у стакленим бочицама ужитка. Створено је пре скоро 30 година да задовољи потребе сваке жене, и то од главе до пете. Толико година стоји на пиједесталу који му припада. Његово име је Huile Prodigieuse  Чаробно суво уље.
Сам назив говори много. Поред тога што садржи 7 драгоцених 100% природних биљних уља и витамин Е, чувени витамин младости, овај производ је чувар сваке даме. Негује, храни, обнавља и улепшава кожу косу. Седам је чудноват број за Huile Prodigieuse јер крије у себи тсубаки уље које хидрира и има анти ејџ ефекат; арганово уље које обнавља кожу и косу; макадамију која храни, борач који заглађује кожу и има ефекат против уклањања стрија; камелију која додатно храни; док лешник штити кожу, а слатки бадем је чини невероватно меком. 

Фото: Nuxe

 Ти си свевремена дама!

Huile Prodigieuse први изданак ове чаробне породице, носи у себи култне мирисне ноте цветова наранџе, магнолије и дивље ваниле. Божанствен мирисан додир пун топлине сунца, водиће те у најсензуалније летње дане. Биће твој верни пратилац чак и када мало више кожу изложиш сунцу, ту је да је умири. Учиниће твоју косу бескрајно нежном када га нанесеш попут маске, или на крајеве власи. Опустиће те сваке вечери када након туширања приредиш себи масажу. Или можда тренутак у двоје? Прави афродизијак! 

Или си златна сирена?

Волиш да заводиш у летњим ноћима док се твојом кожом котрљају чаробне капи окупане златом. Ништа нападно, врло дискретно, док погледи других наслућују еротичност и сензуалност на теби. Имаћеш са њим и прелеп хајлајтер на лицу, златну фризуру или заводљив деколте. Да, ово су само неки од начина на које их можеш користити Huile Prodigieuse OR Чаробно суво уље са златним сјајем. 

Фото: Nuxe

Желиш богатство за своју кожу?

Сува коже је добила краљевски третман, јер је једно од 7 драгоцених 100% природних биљних уља појачало своју концентрацију за чак 30%. А то је - његово величанство уље макадамије које храни и хидрира кожу. Са њим ћеш бити сигурна, посебно када твоја коже дехидрира од сунца, мора или хлора. А тек ако проводиш ове паклене дане под клима уређајима. Одабери Huile Prodigieuse Riche, Богато чаробно уље. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas