· · Коментари: 0
МОДА

После кише долази ДУГИНА хаљина, јер "срећни принт" савршено стоји свакој жени (ФОТО)

"Дуга хаљина" никада неће изаћи из моде, јер је романтична, весела, лепа...

1619504673_Duga.PNG
Фото: Instagram/ screenshot lynlabelle

Април је на издисају, али не и шарене боје које је донео овај месец после мрачне зиме. Спремите се за мај и набавите дуга хаљину.

Прочитајте још: Све очи биле су упрте у ЗЕНДАЈУ: Ушетала је у Валентино жутој хаљини, а врат је красила орглица од 6 МИЛИОНА ДОЛАРА! (ФОТО)

Да ли сте чули за "срећни принт"? То је шара коју чини неколико боја, а када вас неко види у њој увек се насмеши и осећа лепо.

То нису строге линије, већ нехајне пруге
Покривају флеке!
Дуга блузе и хаљине су се некада правиле како би се покриле флеке. Уврну се у трубу, вежу и умачу у различите боје.

Дуга шаре су уздужне или попречне, на сукњи или хаљини, блузи или сакоу. Заједничко им је што то нису линије, строго раздвојене штрафте, него нехајне дугине боје које се преливају.

Бирајте боје из дугиног спектра које вама стоје.

Пошто дуга има много боја тако и овај принт може да се добије од розе, жуте, тиркиз и беле, али и од зелене, лила и беле, у зависности која вам боја најлепше пристаје.

Прочитајте још: Џенифер Лопез бира БЕЛУ КОМБИНАЦИЈУ: Њен стил можемо одмах да ископирамо (ФОТО)

Дуга хаљине и сукње је углавном макси, али може бити и миди минић. Може бити са рукавима, карнерима, али и исечена на грудима. Можете набавити и дуга панталоне и шорцеве.

И многе познате личности су већ понеле дугине хаљине креатора попут Џулије Гарнер. Обојте и ви орман шареном хаљином.

Прочитајте још: Парижанке диктирају: Блејзер и широке панталоне обавезно, али све губи смисао без ЈЕДНЕ ситнице

Априлска киша не може да поквари добро расположење!

Прочитајте још: ДВЕ боје су КРАЉИЦЕ сезоне: Завладала је жута, а друга је...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N. Linda (@lynlabelle)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.