· · Коментари: 0

Постигните ефекат ДИЈАМАНТСКИХ усана у само 4 корака: Ево зашто је ово најпопуларнији бјути ТРЕНД на интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Повратком трендова са почетка 21. века, сјај за усне поново добија своје место у свету лепоте

1678964241_profimedia-0762338375-hejli-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа

Наиме, дијамантске усне су најпопуларнији тренд на ТикТок-у када је реч о лепоти, а ова све симпатичнија идеја да светлуцави ружеви, оловке и сјајеви заузму место у свакодневној рутини шминкања одушевљава и инфлуенсерке.
Тренд је покренула тиктокерка Ева Лароса, осмисливши изглед уз који усне заиста светлуцају попут драгог камена и који је, упркос томе, још увек довољно суптилан за свакодневно ношење.

Најбољи од свега је то што је велика вероватноћа да производе потребне за постизање овог изгледа већ имамо у свом несесеру.

Све што нам је потребно је неколико производа које иначе користимо на другим деловима лица попут металик оловке за очи и светлуцаве сенке, као и неутралне оловке за усне и храњивог прозирног сјаја.

Тренд дијамантних усана позајмио је све најбоље елементе свих ових популарних трендова—сјај хромираних усана, напућеност популарних анђеоских усана и суптилност ефекта "шминке без шминке".

Овај ефекат се постиже у неколико једноставна корака:

- користите бисерно сребрну дуготрајну оловку за очи, повлачећи танку линију дуж лука, а затим њоме попуните и средиште доње усне. Поента није да будете супер прецизни, јер већ у идућем кораку врхом прста размазујете оловку по доњој усни.

@еваларосаxо Сирен еyес фор хоодед 👀 #макеуп #сиренеyестуториал #сиренеyес #сиренеyесмакеуп #сиренеyесфорхоодедеyес #макеуптуториал #макеупхацкс #греенсцреен ♬ манеатер - фавсоунддс

 

Као резултат добићете привлачан и мегасјајан изглед усана који је једнако прикладан и за ноћни излазак и за опуштена окупљања с пријатељима.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ