Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Посветлите КОСУ природним путем: Избегните фарбање и штетне третмане и посветлите косу код куће

3 начина да посветлите косу са састојцима које имате код куће

1655816487_girl-2622904_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Коса је по правилу лети дужа, светлија и неуреднија него иначе. Ако желите да ваша коса изгледа као да сте тек стигли са мора испробајте ове трикове. Након што будете испробали ове методе, када будете прали косу користите регенератор или маску за косу како бисте је заштитили. 

Мед и јабуково сирће

Састојци:

1 шоља јабуковог сирћета
1/2 шоље меда
1 кашика кокосовог уља

Начин припреме:

Помешајте састојке у посуди док не добијете глатку смешу. Нанесите ову смесу на косу док не буде потпуно засићена. Замотајте косу у чист пешкир и оставите смесу преко ноћи. Ујутру оперите косу. Овај третман можете практиковати једном недељно.

Прочитајте још: 5 БИЉАКА које треба да имате у канцеларији уколико желите да унапредите своју каријеру (ФОТО)

Пиво

Светло пиво је идеално за посветљивање косе. Захваљујући томе што у свом саставу има витамин Б, пиво негује и храни вашу косу, а у комбинацији са сунцем је може и посветлети. 

Нанесите светло пиво на косу или убаците мало пива у свој шампон и њим оперите косу. Након тога изађите на сунце барем сат времена. 

Цимет

Потребни састојци:

  • 1/2 шоље регенератора за косу
  • око 1/2 шоље цимета

Помешајте пола шоље регенератора за косу са циметом, тако да добијете густу пасту. Нанесите ову смесу и оставите је на коси 3-4 сата. Након тога оперите косу на уобичајни начин. Можете третирати косу на овај начин једном недељно. 

Испробајте неку од ових метода и видећете резултате јако брзо. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas